• شنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۷ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 97072815366
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

تغذیه نامناسب مهم‌ترین علت بروز سرطان روده در خراسان‌شمالی

تغذیه نامناسب مهم‌ترین علت بروز سرطان روده در خراسان‌شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان‌شمالی گفت: تغذیه نامناسب یکی از مهم‌ترین علل بروز بیماری سرطان روده در این استان است.

دکتر «فلوریا انفرادی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: استفاده خیلی کم میوه و سبزیجات، استفاده بیش از حد گوشت قرمز و گشوت کباب شده از علل بروز این بیماری است.

به گفته وی، استفاده از گوشت سرخ شده نیز در بروز این مشکل تأثیرگذار است.

مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان‌شمالی یکی دیگر از علل بروز این بیماری در این را مشکل یبوست در تعدادی از افراد برشمرد.

انفرادی در ادامه با اشاره به این‌که 30 درصد سرطان‌های بروز پیدا کرده در این استان مربوط به سرطان دستگاه گوارش است، ادامه داد: سرطان ریه در صدر لیست بروز بیماری سرطان در این استان قرار دارد.

به گفته این مقام مسئول، پس از آن بیماری سرطان روده و معده در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

وی در پاسخ به این پرسش که در فصل تولید برخی چاشنی‌های خانگی چون خیارشور و انواع ترشیجات هستیم، اظهار کرد: از آنجایی‌که در این چاشنی‌ها سرکه و نمک به میزان زیادی استفاده می‌شود که به مخاط معده آسیب وارد می‌کند، مصرف آن توصیه نمی‌شود.

مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان‌شمالی یادآور شد: از سوی دیگر مصرف چاشنی‌ها موجب شده تا اشتها برای خوردن غذا بیشتر شود در نتیجه چاقی را به همراه خواهد داشت که این امر نیز بر بروز سرطان‌ها موثر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha