• جمعه / ۲۰ مهر ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97072011184
  • منبع : نمایندگی مازندران

وزیر بهداشت در گفت‌وگو با ایسنا:

بیماران تالاسمی کمبود دارو ندارند

بیماران تالاسمی کمبود دارو ندارند

وزیر بهداشت و درمان گفت: بیماران تالاسمی در کشور با کمبود دارو مواجه نبوده و مشکلی در دریافت داروها ندارند.

سیدحسن قاضی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که بیماران تالاسمی در دریافت دارو با مشکل مواجه هستند؟ اظهار کرد: بیماران تالاسمی در حال حاضر در بحث دارویی دچار مشکل نبوده و بر اساس روال گذشته آن را دریافت می کنند.

وی با اشاره به اینکه در بحث هزینه‌ها این بیماران طی ماه‌های گذشته با چالش رو به رو بودند، تصریح کرد: با دریافت گزارش مبنی بر بالا بودن هزینه‌ها و عدم توان دریافت دارو از سوی خانواده‌ها، با کمک وزارت بهداشت و هماهنگی با انجمن بیماران تالاسمی در راستای بهبود وضعیت آنها اقدام شد.

وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه داروهایی که از خارج از کشور برای بیماران تهیه می‌شد، براساس روال گذشته به دست بیماران می رسد، خاطر نشان کرد: با توجه به بالا رفتن نرخ ارز مبلغ پراختی زیاد شده اما کمک ویژه‌ای را وزارت بهداشت برای این بیماران در نظر گرفت و با توجه به گزارش‌های اعلام شده مشکل در این بخش نیز حل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha