• دوشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۷ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 97070200797
  • منبع : نمایندگی کردستان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خبر داد:

مشاهده یک مورد آنفلوانزای خوکی در کردستان

مشاهده یک مورد آنفلوانزای خوکی در کردستان

ایسنا/کردستان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با بیان اینکه با برگشت حجاج به کردستان تمامی افراد مشکوک به بیماری تحت معاینه و آزمایش قرار گرفته‌اند، گفت: تنها یک نفر از این افراد مبتلا به آنفلوانزای خوکی و بقیه افراد مبتلا به آنفلوانزای فصلی هستند.

فرزام بیدارپور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با توجه به تغییرات فصلی فعالیت ویروس آنفلوانزا تشدید و موجب آنفلوانزای خوکی و فصلی در بدن افراد می‌شود.

وی تصریح کرد: افراد سالمند، کودکان، زنان باردار، بیماران صعب‌العلاج، افراد مستعد به دیابت و کسانی که سیستم بدن‌شان ضعیف است باید برای پیشگیری و درمان این ویروس، واکسن آنفلوانزا تزریق کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با بیان اینکه با برگشت حجاج به کردستان تمامی افراد مشکوک به بیماری تحت معاینه و آزمایش قرار گرفته‌اند، افزود: تنها یک نفر از این افراد مبتلا به آنفلوانزای خوکی و بقیه افراد مبتلا به آنفلوانزای فصلی هستند.

بیدارپور ذکر کرد: علایم آنفلوانزا شامل سرفه، سردرد، بدن درد، گلو درد، خستگی و لرز است و بخصوص تب و گلو درد از علائم اصلی این ویروس است.

وی بیان کرد: هر شخصی با علائم شبیه آنفلوانزا بهتر است از محیط‌های کار و مراکز عمومی دور بماند و برای تهیه واکسن اقدام کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با بیان اینکه واکسن آنفلوانزا در پیشگیری این بیماری موثر است، گفت: تمامی پزشکان و داروخانه‌ها مجوز تحویل واکسن آنفلوانزا به افراد مبتلا را دارند تا از شیوع این بیماری جلوگیری شود.

بیدارپور با تاکید بر اینکه دانش‌آموزان مبتلا به آنفلوانزا نباید این مدت به مدرسه بروند، خاطرنشان کرد: به دلیل واگیردار بودن این بیماری دانش‌آموزان در مدرسه به راحتی می‌توانند به همکلاس‌های خود این ویروس را انتقال دهند در نتیجه بهتر است این مدت در خانه مانده و استراحت کنند.

وی در پایان با بیان اینکه افراد باید در مدت این بیماری نکات بهداشتی را رعایت کنند، یادآور شد: شتسشوی دست‌ها در پیشگیری از عفونت‌های ویروسی شامل آنفلوانزای فصلی و خوکی به خوبی موثر است، حتی قطره‌های بسیار ریز از ترشحات بینی و حلق ممکن است سبب آلودگی و انتقال آن به انگشت به دهان، بینی و چشم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha