• یکشنبه / ۱ مهر ۱۳۹۷ / ۰۰:۳۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97063115415
  • خبرنگار : 71186

مرشدسلوک:

خودروهای وارد شده با دلار ۴۲۰۰ تومانی بلاتکلیفند

خودروهای وارد شده با دلار ۴۲۰۰ تومانی بلاتکلیفند

رییس انجمن واردکنندگان خودرو گفت: به دلیل ابلاغ نشدن دستورالعمل اجرایی درباره چگونگی دریافت مابه‌التفاوت ارزی از خودروهای وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی، هنوز تکلیف این خودروها و زمان تحویل آن‌ها به خریداران مشخص نیست.

کوورش مرشدسلوک در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در دوره‌ای، دولت دلار را در نرخ ۴۲۰۰ تومان ثابت و اعلام کرد که تمام واردکنندگان باید کالای خود را با استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کنند.

وی با بیان این‌که حدود دو ماه پس از آن، تصمیم دولت تغییر کرد و ارز ۴۲۰۰ تومانی منسوخ شد، خاطرنشان کرد: به دنبال آن دولت بخشنامه جدیدی داد و اعلام کرد کالاهایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده اما هنوز از گمرک ترخیص نشده‌اند، باید مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی تا ارز بازار ثانویه را پرداخت کنند.

رییس انجمن واردکنندگان خودرو ادامه داد: این در حالی است که منطقا امکان دریافت مابه‌التفاوت نرخ ارز از کالاهایی که در گذشته ثبت سفارش شده و به مصرف‌کنندگان پیش‌فروش شده‌، وجود ندارد.

مرشدسلوک با بیان این‌که تمام خودروهای متوقف در گمرک پیش از این طی قراردادهای پیش‌فروش به قیمت قطعی به مشتریان فروخته شده‌اند، اظهار کرد: در این شرایط مشتریان نمی‌پذیرند برای خودرویی که در گذشته خریداری کرده و بخشی از پول آن را نیز پرداخت کرده‌اند مجددا مبلغی به عنوان مابه‌التفاوت ارزی پرداخت کنند.

وی ادامه داد: در این شرایط واردکنندگان خودرو ناچارند به بند فورس‌ماژور در قراردادهای پیش‌فروش خودرو استناد کنند و به مشتریان بگویند با توجه به شرایط جدید و بخشنامه دولت، باید مابه‌التفاوت ارزی را پرداخت کنند. با این حال بسیاری از مشتریان به این موضوع اعتراض دارند و به همین دلیل موضوع بلاتکلیف مانده است.

رییس انجمن واردکنندگان خودرو افزود: در این شرایط منتظر دستورالعمل اجرایی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان هستیم تا مشخص شود در خودروهایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده‌اند، چه مقدار مابه‌التفاوت و به چه صورت باید پرداخت شود، زیرا در حال حاضر تکلیف این موضوع‌ها مشخص نیست.

وی خاطرنشان کرد: طبیعتا تا آن زمان امکان ترخیص خودروهای وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی و تحویل آن‌ها به مشتریان وجود ندارد؛ بنابراین امیدواریم مسوولان هرچه زودتر تکلیف این موارد را روشن کنند تا هم واردکنندگان خودرو و هم خریداران از بلاتکلیفی خارج شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۱ ۰۸:۲۶

چرا فراخوان ثبت نام برای این خودروها با ارز دولتی نمیدین مردم، فقط تابوتهاتونو بلدین پیش فروش کنین.

avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۱ ۱۱:۲۵

آقا من گناهم چیه رفتم خودرو پیش خرید کردم؟ ماشین زیر پامو فروختم که تبدیل به احسن کنم اون ماشین 2 برابر شده حالا کی میاد مابه التفاوت به من بده؟ من 25 ادیبهشت ثبت نام کردم کل پولم نقد دادم و خرید قطعی کردم همون موقع تو بازارم میتونستم با همون پول یه ماشین تو همون کلاس بخرم حالا 4-5 ماهه پیاده ام الانم میگن مابه التفاوت!! سوال اصلی اینه که این مابه التفاوت باید بره تو جیب کی؟ مگه نه اینکه باید به مصرف کننده برسه؟ واقعا دارم دیوونه میشم دیگه کم آوردم کجا برم و از کی شکایت کنم؟

avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۱ ۱۲:۵۰

وارد کننده ها هم ما به التفاوت نرخ ارز رو در زمان ثبت نام تا الان رو میدن ؟ اون موقع که ما ثبت نام کردیم دلار ۵۰۰۰ تومان بود ولی الان ۱۵۰۰۰

avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۸ ۱۰:۱۷

از نگین خودرو تماس گرفتن که بیاید 87 میلیون تومان دیگه پرداخت کنید و تعهد محضری بیارید که شکایت نمیکنید.!!!مگه میشه قرارداد تسویه شده رو باز پول طلب کرد اونم ماشینی که توی سال 96 موعد تحویلش بوده!!!! بعدشم مگه میشه تعهد اجباری بگیری که بعدا شکایت نمیکنی؟ اگه دولت مابه التفاوت رو نگیره یا پس بده چی؟