• چهارشنبه / ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97061407225
  • خبرنگار : 71565

ساداتی نژاد:

رئیس جمهور کارگروه ویژه صنعت فرش ماشینی کاشان تشکیل دهد

رئیس جمهور کارگروه ویژه  صنعت فرش ماشینی کاشان تشکیل دهد

نماینده مردم کاشان با اشاره به مشکلات صنعت فرش کاشان در حوزه تامین مواد اولیه خطاب به رئیس جمهور گفت: در خصوص صنعت فرش ماشینی کاشان کارگروهی ویژه تشکیل شود.

به گزارش ایسنا، سید جواد ساداتی‌نژاد نماینده مردم کاشان در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی جلسه علنی امروز مجلس گفت: منطقه کاشان و آران و بیدگل دومین قطب فرش ماشینی در جهان است. ۵۵ هزار نفر کارگر در این قسمت مشغول به کار هستند. چندین ماه است علی رغم پیگیری‌ها ملاقات‌ها و مکاتبات با وزرا در تامین مواد اولیه و موضوعات مالی دچار مشکل هستند.

وی افزود: وزیر صنعت، معدن و تجارت آقای شریعتمداری با بانک مرکزی نامه‌نگاری کرده ولی متاسفانه هنوز مشکلی حل نشده و مصوبه هیات دولت در این خصوص اجرایی نمی‌شود و بانک‌ها به این مصوبه عمل نمی‌کنند.

ساداتی نژاد عنوان کرد: بیش از ۴۰ درصد صنعت فرش ماشینی ما تعطیل شده است. رئیس جمهور و معاون اول با تشکیل کمیته ویژه مشکل کارخانجات فرش ماشینی کاشان را حل کنند. شغل جدید نمی‌خواهیم. اشتغال موجود حفظ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha