به گزارش ایسنا- به نقل از اداره دامپزشکی ایرانشهر، هاشمزهی افزود: از این میزان تولید گوشت، 50 تن در داخل استان مصرف شده و 100 تن دیگر به سایر استانهای کشور صادر میشود.
هاشمزهی با اشاره به وجود بیش از 12 هزار نفر شتر در ایرانشهر گفت: بیش از 900 نفر در این شهرستان به کار پرورش شتر اشتغال دارند.
وی همچنین با اشاره به وضعیت آب و هوایی سیستان و بلوچستان گفت: این استان و به ویژه ایرانشهر یکی از زیستگاه های مناسب برای پرورش شتر در کشور است.
رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر با بیان اینکه شترهای بومی از لحاظ بهداشتی مورد تایید هستند، افزود: یکی از مهمترین خواص گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت ها وجود آنتی بیوتیک طبیعی در این گوشت و نداشتن مواد هورمونی است.
وی گفت: از غضروف و کوهان شتر در طب سنتی برای درمان درد روماتیسم، درد پا و کمر استفاده می شود.
وی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان با 70 هزار نفر شتر بیشترین تعداد شتر را در کشور دارد.
انتهای پیام
نظرات