• سه‌شنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 97051608619
  • خبرنگار : 71461

همگامی وزارت آموزش و پرورش و شهرداری تهران با "طرح قرآنی بشارت ۱۴۵۲"

همگامی وزارت آموزش و پرورش و شهرداری تهران با "طرح قرآنی بشارت ۱۴۵۲"

«فرهنگ سرای قرآن با توجه به کمبود اعتبار شدید در شهرداری تهران در اجرای بخش اعظمی از فعالیت‌های خود دچار محدودیت شده است.»

به گزارش ایسنا، به نقل از طرح ملی حفظ قرآن کریم «بشارت ۱۴۵۲۱» غلامرضا محبوبی فر- کارشناس قرآن وزارت آموزش و پرورش- در رابطه با مشارکت این وزارت‌خانه در طرح ۱۴۵۲، عنوان کرد: با توجه به عزم همگانی دستگاه‌های فرهنگی کشور در مشارکت با این طرح پایه قرآنی، وزارت آموزش و پرورش با توجه به وجود دانش‌آموزان و سرمایه انسانی که در اختیار دارد، با این طرح همگام و هماهنگ شده است.


وی با اشاره به قرار گرفتن در ایام تابستان و آغاز این طرح ملی در این ایام، گفت: همانطور که مستحضرید ما در فصل تابستان به جهت تعطیلی مدراس، قسمت اعظمی از این ظرفیت را در اختیار نداریم، اما به جهت رونق بیشتر این مشارکت و همکاری در فصل تابستان، در تمام دارالقرآن‌های سراسرکشور که حدود ۷۵۰ مرکز دارالقرآن هست، سعی کردیم دانش آموزان را با طرح ۱۴۵۲ آشنا و آن‌ها را وارد طرح کنیم تا اینکه در فصل پاییز که قسمت اعظم مأموریت آموزش و پرورش کلید می‌خورد، این دنش آموزان هم سفیرانی باشند در مدراس برای تشویق دانش آموزان دیگر، و هم خودشان در حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم سهیم شوند.


محبوبی فر در ادامه خاطرنشان کرد: اقدام دیگری که در آموزش و پرورش در این راستا انجام خواهد شد، فعال شدن پایگاه‌های اوقاف فراغت تابستانه مدارس هست، به این صورت که پوسترهای طرح ۱۴۵۲، در دسترس نوجوانان و دانش آموزان قرار می‌گیرد، ضمن اینکه جلسات توجیهی با مدیران و معاونین پرورشی مدارس، جهت جذب دانش اموزان به این طرح، برگزار خواهد شد.


وی در بخش دیگری در پاسخ به اینکه طرح ۱۴۵۲ در قالب برنامه آموزشی در مدراس اجرا می‌شود و یا فوق برنامه، تصریح کرد: براساس مأموریت‌ها و وظایف معاونت پرورشی و فرهنگی، این طرح در قالب فوق برنامه و در ساعات غیرآموزشی مدارس اجرا خواهد شد، البته ما پلان و دستورالعمل‌های مختلفی را مدنظر قرار داده‌ایم.


کارشناس قرآن وزارت آموزش و پرورش در ادامه وضعیت کنونی حفظ قرآن کریم در کشور را غیر قابل قبول توصیف و خاطر نشان کرد: با توجه به چشم انداز ۱۰ ساله و طبق منویات رهبر معظم انقلاب، مبنی بر تربیت ده میلیون حافظ قرآن و از آنجایی که یک عقب افتادگی و انفعال در این حوزه وجود دارد.


محبوبی فر در پایان طرح ملی «بشارت ۱۴۵۲» را در جبران این عقب‌ماندگی موثر دانسته و تصریح کرد: به هر حال دستگاه‌های متولی، تحقق این امر را باید از یک جایی آغاز می‌کردند، به همین دلیل با توجه به اجرای طرح ملی حفظ قرآن کریم در سال‌های اخیر و همانطورکه متسحضرید بیشترین مشارکت مربوط هست به سهم آموزش و پرورش و دانش آموزانی که در سامانه ثبت نام کردند، طرح حفظ جزء ۳۰ شاید باعث شود که دانش آموزان و حتی عموم مردم به دلیل مانوس بودن با جزء ۳۰ و راحت‌تر و کوچک بودن سوره‌ها و مباحث این جزء از قرآن، به حفظ قرآن افبال بیشتری نشان دهند و ما را به چشم اندازها و اهداف نزدیک‌تر کنند.


مشارکت شهرداری تهران در تبلیغات و اطلاع رسانی ۱۴۵۲

همچنین علی اکبر توپچی- رئیس فرهنگ سرای قرآن شهرداری تهران- با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگ سرای قرآن در اجرای طرح بشارت، عنوان کرد: این فرهنگسرا که در سال ۱۳۷۹ با هدف برپایی فعالیت‌های تخصصی قرآنی، ادبی و هنری و حمایت از هنرمندان در جهت خلق آثار هنری قرآنی و نیز آشنایی گروه‌های مختلف جامعه با فرهنگ قرآنی ایجاد شده، با توجه به ماموریت ذاتی خود در کاربردی کردن قرآن کریم و تلاش در جهت جاری ساختن قرآن در سطوح مختلف جامعه، با طرح قرآنی بشارت ۱۴۵۲ همراه شده است.

وی طرح ملی بشارت ۱۴۵۲ را در راستای ترویج فرهنگ انس با قرآن، ارزشمند خواند و گفت: فرهنگ سرای قرآن با توجه به کمبود اعتبار شدید در شهرداری تهران در اجرای بخش اعظمی از فعالیت‌های خود دچار محدودیت شده، اما در جهت همکاری با طرح ملی حفظ قرآن کریم آمادگی دارد تا با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که در اختیار دارد، در اطلاع رسانی و تبلیغ این مهم همکاری کنید.


توپچی افزود: اگر شهرداری تهران با مشکل بودجه‌ای مواجه نبود، قطعا در اجرای تمام مراحل این طرح با ستاد طرح ملی حفظ مشارکت می‌کرد.


رئیس فرهنگ سرای قرآن شهرداری تهران در زمینه تبلیغات و اطلاع رسانی طرح ملی قرآنی بشارت ۱۴۵۲ به حفاظ، قراء، فعالان و گروه‌های تواشیح و شهروندان تهرانی با شبکه قرآن و معارف سیما و نیز ستاد طرح ملی حفظ قرآن، اعلام آمادگی کرد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha