مسؤول برگزاری این حراج در گفتوگو با ایسنا توضیح داد که جمع آوری این آثار به سال ۷۸ ـ ۷۷ برمیگردد و حدودا ۲۰ سال زمان برده است.
او ابراز امیدواری کرد، «روزی برسد که چنین آثاری به مزایده برسد نه صرفا حراج و حق مطلب آنها ادا شود. برای رسیدن به این هدف رسانههای جمعی باید دست بدست هم دهند و اخبار نمایشگاههای هنری را بیش از پیش تحت پوشش قرار دهند.»
احمد تک افزود: یکی از دلایل طول مدت نمایشگاه تعداد بالای این قطعههای هنری و درک شرایط اقتصادی کشور است، هدف از عرضه این مجموعه، حراج به معنای واقعی کلمه است و قیمتهایی که برای این قطعههای هنری در نظر گرفته شده است کمتر از قیمت بازار است.
مسؤول برگزاری این حراج با گله از وضعیت اقتصادی امروز هنر کشور، ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که چنین آثاری به مزایده برسد نه صرفا حراج و حق مطلب آنها ادا شود. برای رسیدن به این هدف رسانههای جمعی باید دست به دست هم دهند و اخبار نمایشگاه های هنری را بیش تر از پیش تحت پوشش قرار دهند.
همچنین مدیر مجموعه گالری ارژنگ گفت: آثار خطاطان به نام اصفهان همچون مرحوم فرادی، مرحوم فضائلی وسرهنگ صرام و استادان مشهور از سایر شهرهای کشورمان در این حراجی ارائه شده است.
وی تصریح کرد: تعداد کمی از این آثار به صورت قاب شده بر روی دیوار و بیشتر آنها به صورت آلبومی به نمایش گذاشته شده است.
به گزارش ایسنا، حراج آثاری از استادان هنرهای تجسمی ایران در گالری ارژنگ از جمعه ۵ مرداد ماه تا ۲۲ شهریور برای بازدید و خرید عموم دایر است.
انتهای پیام
نظرات