دکتر بهلولی در گفت وگو با ایسنا، افزود: درسایر حوزه ها نیز جهاددانشگاهی می تواند تاثیر خوبی داشته باشد ولی در حوزه اقتصادی برای اینکه خود خانواده ها بتوانند تولید کننده باشند می تواند عمل کند و راه کار آن این است که اقتصاد بصورت خرد در خانواده ها ورود کند و تشکیلات شکل بگیرد و از این حالت عبور کندٰ .
وی ادامه داد: فشاراقتصادی گاهی اوقات براثر فشار وارده از سوی دشمن است که انرژی و تلاش بیشتری لازم دارد ولی خیلی از نیازها را می توان با کمک علم و فناورزی و نقشی که مردم دارند پیش برد و در واقع هیچ کاری پیش برده نمی شود مگر اینکه مردم در آن نقش داشته باشند .
دکتربهلولی اضافه کرد: جهادددانشگاهی براساس پتانسیلهای موجود باید گام بردارد و در این استان یکی از ظرفیتهایی که دارد مرزهای آبی و خشکی آن است و گذشته از این شرایط آب و هوایی منطقه نیز به عنوان یک ظرفیت می تواند مطرح باشد. بنابراین جهاددانشگاهی باتوجه به اینکه در منطقه حضور دارد بهتر میتواند ظرفیتها را شناسایی کرده و به نحو شایسته از این پتانسیلها بهرهبرداری نماید و در جهت رفع محرومیت با استفاده از روشهای نوین علمی بکوشد .
رئیس دانشگاه زابل ادامه داد: توجه به گیاهان دارویی در منطقه سیستان میتواند بسیار حائز اهمیت باشد به گونه ای که چای ترش که اکنون در مناطقی از قبیل دلگان و سیستان کشت میشود، در چندین هزار سال قبل خاستگاه اصلی آن منطقه سیستان بوده که بعد به چین و مناطقی از آن دست رفته و اکنون دوباره دراینجا احیاء می شود و ظرفیت بسیار خوبی محسوب میشود .
دکتربهلولی در پایان خاطرنشان کرد: منطقه سیستان در بحث انرژیهای تجدید پذیر که در کشور مورد توجه قرار گرفته دارای ظرفیت بسیار خوبی است و جهاددانشگاهی می تواند درحوزه دامداری به ویژه شتر کارهای بسیار خوبی را در استان انجام دهد چراکه این استان از پتانسیل خوبی در زمینه شتر برخوردار می باشد و این نهاد می تواند با روشی علمی و نوین به اقتصاد خانوار کمک کند.
انتهای پیام
نظرات