• شنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۷ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 97042312199
  • منبع : نمایندگی گیلان

شالیزارهای شهرستان رشت وضعیت خوبی دارند

شالیزارهای شهرستان رشت وضعیت خوبی دارند

ایسنا/گیلان ​مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت، گفت: افزایش کیفیت برنج و کاهش شکستکی دانه‌های سفید برنج منجر به افزایش درآمد کشاورزان می‌شود و جهاد کشاورزی رشت برنامه دارد تا میزان شکستگی دانه‌های برنج را کاهش دهد.

گودرز کمال‌پور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه شهرستان رشت بزرگترین شهرستان برنج خیز کشور است، گفت: شالیزارهای شهرستان رشت وضعیت خوبی دارد.

وی افزود: تاکنون ظهور خوشه دهی در شالیزارهای رشت به میزان 53 درصد گزارش شده است.

کمال پور با بیان اینکه به طور میانگین سالانه 268 هزار تن شلتوک در شهرستان رشت برداشت می‌شود که از آن 161 هزار تن برنج سفید استحصال می‌شود، ادامه داد: کاهش یا افزایش تولید برنج سفید در سالجاری پس از برداشت نهایی برنج در شهرستان رشت اعلام خواهد شد.

وی در خصوص تاثیر شرایط آب و هوایی بر برنج امسال، خاطرنشان‌کرد: اگر هنگام تلقیح دانه برنج دمای هوا 40 درجه باشد، شاهد پوکی برخی از دانه‌ها در ساقه‌های برنج خواهیم بود و امسال به صورت موردی این اتفاق در شالیزارهای شهرستان رشت رخ داده است.

مدیر جهاد کشاورزی رشت با اشاره به اینکه نوسازی کارخانه‌های شالیکوبی منجر به کاهش شکستگی دانه‌های سفید برنج می‌شود، تصریح‌کرد: افزایش کیفیت برنج و کاهش شکستکی دانه‌های سفید برنج منجر به افزایش درآمد کشاورزان می‌شود و جهاد کشاورزی رشت برنامه دارد تا میزان شکستگی دانه های برنج را کاهش دهد.

وی افزود: در مجموع 362 واحد برنج‌کوبی در شهرستان رشت وجود دارد که 75 واحد آن به دلیل فرسودگی غیرفعال هستند.

کمال پور گفت: تاکنون 40 درصد از کارخانه‌های شالیکوبی فعال شهر ستان رشت نوسازی شده‌اند و برنامه داریم با اعطای تسهیلات هر ساله میزان نوسازی کارخانجات برنج کوبی شهرستان را بالا ببریم.     

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha