• یکشنبه / ۱۷ تیر ۱۳۹۷ / ۰۱:۳۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97041609156
  • خبرنگار : 71469

قابل توجه دستگاه‌های نظارتی

سیگار؛ هر منطقه یک قیمت!

سیگار؛ هر منطقه یک قیمت!

آشفتگی بازار سیگار در این روزها به حدی است که علیرغم تفاوت قیمت فروش با قیمت درج شده بر پاکت‌های بسته‌بندی، شاهد آن هستیم که واحدهای فروش هر منطقه از پایتخت، این کالا را به قیمت دلخواه عرضه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، اواخر سال گذشته بود که لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ بازار سیگار را به هم ریخت و موجب شد سوء استفاده کنندگان به نفع مطلوب از وضعیت پیش آمده استفاده کنند و با ایده خرید سیگار و احتکار آن در همان زمان، سود کلانی را در سال جاری به جیب بزنند. بنابراین هر چند سیگار در اواخر سال گذشته با افزایش قیمت محسوسی روبرو شده و پاکت‌های عرضه شده با قیمت بالاتری به فروش رسید اما این روزها شاهد فروش پاکت‌های سیگار با تاریخ سال گذشته و به قیمت بسیار بالاتری هستیم و واحدهای فروش در هر منطقه از پایتخت قیمت دلخواهی را به مشتریان اعلام می‌کنند.

علاوه بر این، شرایط به وجود آمده در بازار ارز موجب شده است که مواد اولیه مورد استفاده در تولید سیگار که مواردی نظیر کاغذ سیگار، فویل آلومینیومی، نوار دو میلی متری و توتون بریده شده است کمیاب شود و طبق گفته محمدرضا تاج‌دار- رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی- ۷۰ درصد مواد اولیه مورد استفاده در تولید مواد دخانی ارزی برای واردات دریافت نکرده‌اند.

در شرایط به وجود آمده در بازار سیگار لایه اولیه در شبکه توزیع که تولیدکنندگان و عمده فروشان اصلی هستند، فعالیتشان توسط واحدهای نظارتی مورد بررسی و کنترل قرار می‌گیرد، اما در مورد لایه‌های بعدی که شامل خرده فروشی ها می‌شود نظارت و کنترلی وجود ندارد و طبیعی است که دلالان و واسطه‌گران از این آشفتگی به نحو مطلوب استفاده می‌کنند و برخی واحدهای فروش نیز دست به سودجویی می‌زنند؛ بنابراین وضعیت فعلی بوجود آمده به دلیل نبود نظارت بر شبکه خرده‌فروشی سیگار توسط دستگاه‌های نظارتی است که موجب شده کار به گونه‌ای پیش برود که توزیع کنندگان لایه‌ نهایی عرضه، پاکت‌های سیگار را با قیمتی بالاتر قیمت درج شده به واحدهای فروش توزیع کنند و هر یک از این واحدها نیز که عمدتا مجوز فروش ندارند، بر اساس منطقه‌ای که در آن مستقر هستند، کالای خود را به مشتریان عرضه کنند.

بند جنجال برانگیز الحاقی ۷ تبصره ۶ لایحه بودجه توسط مجلس شورای اسلامی در خصوص عوارض سیگار که منجر به افزایش قیمت خرده فروشی هر نخ سیگار تولید داخل و سیگار وارداتی از ابتدای سال ۱۳۹۷ و موجب شد سوء استفاده‌کنندگان دست به خرید و احتکار بزنند تا با آغاز سال جاری و اجرای لایحه بودجه به بهترین شکل از آب گل آلود ماهی بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۰:۳۷

چه چیزی در این مملکت قیمتش یکسان است که حالا سیگار باشد قیمت این را باید انقدر بالا ببرند که فقط مصرف کننده واقعی بخرد نه همه

avatar
۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۷:۱۹

چرا سیگار که در کنترل دولته توی دو ماه دویست تا سیصد درصد بالا.رفته درست است.برای عدهای مهم نیست ولی یک فرد سیگاری برایش همانند غذا است.ببین در روز چند صد ملیارد به جیب بعضی میرود

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۷ ۱۰:۱۹

الان دیگه سیگار از مواد مخدر گرانتر شده. امیدوارم جوان ها سمت این یکی نرن. یکی یک راه خودکشی ارزان قیمت با ما نشون میده یا با اوردوز خودکشی کنیم؟

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۲۶ ۲۰:۵۴

دیگه از هر منطقه گذشته، هر مغازه یک قیمت! ربطی به سیگار ایرانی و خارجی هم نداره، بهمن 6 ماه پیش 1500 بود الان شده 5500، و جالبه که مغازه دارها از وضعیت نابسامان مملکت استفاده کردند و برای باکس سیگار و بسته سیگار نرخ تعیین میکنند، یعنی همین بهمن 5500 را اگر بسته 10 تایی بخری باید 60000 تومان پول بدی، این دیگه به دلار ربطی نداره، داره؟!

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۲۹ ۱۵:۳۵

چرا جلو این همه دزدیها گرفته نمیشه چرا جیب مردم راخالی میکن این همه بی مسئولیتی تاکی