به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، هیئت داوران این بخش متشکل از دکتر محمدسرور مولایی، دکتر آرزو رسولی و دکتر میلاد عظیمی، نامزدهای بخش پژوهش های ادبی هشتمین جایزه ادبی «پروین اعتصامی» را به شرح ذیل اعلام کردند:
(به ترتیب حروف الفبا)
- «ادبیات بینافرهنگی نویسندگان برون تبار در آلمان» به قلم نرجس خدایی از انتشارات علمی و فرهنگی
- «جایگاه و نقشهای زنانه در مجالس شبیهخوانی و تخت حوضی (در سالهای ۱۲۰۰-۱۳۵۷ ه.ش.)» به قلم عسل عصری ملکی از انتشارات دانشگاه سوره
- «کتابشناسی نقد و بررسی ادبیات داستانی معاصر» نوشته فاطمه فرهودیپور از انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی
- «مکتب های ادبی جهان» به قلم مریم حسینی از انتشارات فاطمی
- «یکی به نعل، یکی به میخ (بررسی طنز گلآقا در «دو کلمه حرف حساب»)» به قلم نجمه زارع بنادکوکی از انتشارات سوره مهر
زمان و جزئیات اختتامیه هشتمین جایزه ادبی پروین اعتصامی، صبح شنبه در نشست خبری این رویداد اعلام خواهد شد.
هیات داوران بخش پژوهشهای ادبی را بیشتر بشناسیم
محمد سرور مولایی
۱۳۲۴ – غزنی
نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه
دکتر محمدسرور مولایی آثار ارزشمندی در قلمرو زبان و ادب پارسی و تاریخ و فرهنگ کشور نگاشته یا تصحیح و ویرایش کرده است. او مدرک دکترا را در رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران اخذ کرده و سالها در این دانشگاه و دیگر دانشگاهها به تدریس پرداخته است.
مولایی از ۱۳۴۸ تا ۱۳۶۹ در بنیاد فرهنگ ایران زیر نظر دکتر پرویز ناتل خانلری به مطالعه و بررسی متون فارسی پرداخت و همچنین از آغاز پایهگذاری بنیاد شاهنامه فردوسی، به عضویت هیأت تصحیح و تنقیح شاهنامه برگزیده شد. وی افزون بر آن، آثار متعددی در زمینههای مولویپژوهی، بیدلپژوهی و بازنشر آثار خواجه عبدالله انصاری هروی دارد.
مولایی سابقه عضویت در هیئتعلمی و داوری جشنوارههای متعددی را در کارنامه دارد که از آن جمله میتوان به داوری هشتمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد در بخش نقد ادبی، داوری دهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر در بخش درباره شعر، عضویت در هیئت علمی نهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد و... را نام برد.
آرزو رسولی
۱۳۴۸-تهران
استادیار دانشگاه و پژوهشگر ادبی
او دوره کارشناسی ارشد خود را در رشته فرهنگ و زبانهای باستانی و دوره کارشناسی خود را در رشته مترجمی مترجمی زبان فرانسه به پایان برده است. دانشآموخته گروه تاریخ دانشگاه تهران در مقطع دکتری است و هماکنون عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی است.
رسولی طرحهای پژوهشی بسیاری را به همراه فرهنگستان زبان و ادب فارسی به سرانجام رسانده است. بیش از صد عنوان مقاله تالیفی و ترجمه از او در مجلات علمی و ادبی منتشر شده است. کتابهایی چون الفبای علوم ناشناخته(۱۳۸۱)، اسرار آشیانه عقاب(۱۳۸۷) و از زردشت تا مانی(۱۳۹۰) به ترجمه او به چاپ رسیده است.
میلاد عظیمی
۱۳۵۸-بابل
استادیار دانشگاه، نویسنده و روزنامهنگار
دارای مدرک دکترای زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران و هماکنون نیز استادیار دانشکده ادبیات دانشگاه تهران است.
از مهمترین آثار او میتوان به پیر پرنیاناندیش(در صحبت سایه)، پادشاه فاتح(نقد و تحلیل و گزیده اشعار نیما یوشیج) و عقاب(کارنامه و نقد و تحلیل اشعار پرویز ناتل خانلری) اشاره کرد.
«سعدی در آینه سفینه شمس حاجی شیرازی»، «فروزانفر و ادیب پیشاوری»، «روشنتر از آفتاب مردی...: تأملی در غزل سایه» و «بخوشید سرچشمههای قدیم» از جمله مقالات متعدّدی است که از او به چاپ رسیده است.
انتهای پیام
نظرات