خیریه عچرش - داور وقف و ابتداء دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم بانوان - در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با تاثیر برگزاری این رقابتها در فضاسازی اجتماعی برای انس هر چه بیشتر بانوان با کلام الهی اظهار کرد: کسی که بخواهد با قرآن کریم مانوس باشد، در ابتدا باید از پله نخست یعنی توجه به قرائت قرآن آغاز کند، تا با کلام خدا انس بگیرد.
وی بیان کرد: مانوس بودن بانوان با قرآن کریم، زمینه ساز جهت دهی رفتار و کردار نه تنها خود فرد، بلکه یک خانواده با قرآن میشود، از طرفی برگزاری این مسابقات به صورت بینالمللی در ارج نهادن به جایگاه و شانیت بانوان مسلمان در دنیا میتواند تاثیرگذاری بسیاری داشته باشد.
این داور بین المللی قرآن برگزاری رقابتهای قرآنی را در ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای اسلامی و نیز در دنیا مهم ارزیابی کرد و گفت: با برگزاری این مسابقات و حضور بانوان مسلمان در ایران، میتوانیم به دنیا ثابت کنیم ایران کشوری است که به قرآن کریم و فرامین کلام الهی توجه دارد و به آن عمل میکند؛ همچنین این مسابقات در نشان دادن چهره واقعی کشورمان به دنیا به ویژه در حوزه امنیت و توانمندیها اثرگذار است.
عچرش همچنین تاثیر برگزاری مسابقات بین المللی قرآن بانوان در ایجاد و حفظ اتحاد میان مسلمانان را مهم ارزیابی کرد و گفت: برگزاری این مسابقات فرصتی برای آشنایی و تعامل هرچه بیشتر بانوان نخبه در عرصه قرآن است و نشان میدهد ایران به ارتقای جایگاه بانوان در بخشهای مختلف علمی، قرآنی و فرهنگی اهتمام ویژهای دارد.
داور وقف و ابتداء دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان انس و الفت با کلام وحی را زمینهساز دوری از بسیاری از مشکلات و ناهنجاریهای اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: کلام الهی در نشان دادن راه سعادت به بشریت نقش بیبدیلی دارد، بنابراین با برگزاری چنین رقابتهای قرآنی میتوان زمینه تشویق و ترغیب بانوان در این زمینه را فراهم کرد.
دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم بانوان از یکم تا چهارم اردیبهشتماه با حضور نخبگانی از ۲۸ کشور جهان در هتل ارم تهران برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات