• سه‌شنبه / ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ / ۰۳:۱۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96122111948
  • خبرنگار : 71432

چرا "کانولا" انتخاب بهتری است؟

چرا "کانولا" انتخاب بهتری است؟

با وجود آنکه در یک مطالعه اخیر روی روغن "کانولا"، ارتباط بین مصرف این روغن با آسیب دیدن حافظه در موش‌ها مشاهده شده اما حجم زیادی از تحقیقات و آزمایشاتی که طی دهه گذشته انجام گرفته حکایت از فوائد بسیار این روغن رژیمی برای سلامتی دارد.

به گزارش ایسنا، روغن کانولا سرشار از اسیدهای چرب تک زنجیره‌ای اشباع‌نشده است و گفته می‌شود که تاثیرات مفیدی در مبتلایان به چاقی و دیابت دارد. همچنین برخی از مطالعات نشان می‌دهد مصرف این روغن با کاهش خطر ابتلا به سرطان و افزایش هوش کودکان مرتبط است.

همچنین مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۶ حاکی از آن است که افزودن روغن کانولا در یک رژیم غذایی سالم به کاهش چربی شکمی در مدت چهار هفته کمک می‌کند.

به علاوه آزمایش دیگری روی ۱۴۰ نفر نشان داد رژیم غذایی نان کانولا به کاهش سطح قند خون و کلسترول بد خون منجر می‌شود. محققان همچنین تاکید کرده‌اند روغن کانولا حاوی تنها هفت درصد چربی اشباع شده است که میزان آن از روغن زیتون هم کمتر است.

در عین حال روغن کانولا گزینه سالم‌تری به حساب می‌آید چرا که حاوی اسیدهای چرب امگا۳ است و امگا۳ عنصر کلیدی در رشد مغز و موثر در درمان افسردگی است.

به گزارش ان دی تی وی، از سوی دیگر در بررسی دیگری که محققان آمریکایی انجام دادند مشخص شد روغن کانولا بزرگی و رشد تومورهای روده را در موش‌ها کاهش می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha