• چهارشنبه / ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ / ۰۳:۲۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96111710252
  • خبرنگار : 71491

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کرد

افزایش مصرف سیگار بین دانشجویان

افزایش مصرف سیگار بین دانشجویان

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به برنامه های این دانشگاه برای کاهش مصرف دخانیات در بین دانشجویان اظهار کرد: رسیدن به دانشگاه عاری از دخانیات از برنامه‌های جدی در دست اجرا است و در این راستا بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران نیز توافقنامه اولیه ای منعقد شده که باید اجرایی شود .

دکتر عبدالرحمان رستمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن ابراز گلایه از دولت و مجلس در خصوص عدم افزایش مالیات سیگار اظهار کرد: در بسیاری مسائل خلق بودجه می‌کنیم و مالیات اختصاص می‌دهیم در حالیکه در دنیا بهترین مالیات، مالیات بر سیگار است و تجربه ثابت کرده است وقتی این مالیات در زمینه دخانیات اعمال می‌شود، مصرف آن کمتر شده و حتی در دنیا از آن به عنوان سیاست برد- برد یاد می‌شود و همه کشورها از این سیاست استفاده می‌کنند . 

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه افزایش مالیات بر سیگار موجب پیشگیری از بیماری‌ها می‌شود واین نیز نقطه قوت دیگری است که با مالیات بر سیگار قابل کنترل است گفت: سیگار ورود به آسیب های اجتماعی دیگری نظیر اعتیاد است و باید افزایش این مساله مورد توجه قرار گیرد.

دکتر رستمیان با بیان اینکه در حال حاضر یکی از آسیب های رو به افزایش در دانشگاه ها شیوع استعمال سیگار و قلیان است، اظهار کرد: میزان استفاده از سیگار و قلیان در حال حاضر بین دانشجویان افزایش یافته است و در حالیکه در دیگر نقاط دنیا استعمال سیگار در بین نخبه ها در حال کاهش است اما در ایران متاسفانه این روند برعکس شده است. 

شیوع مصرف سیگار و قلیان بین دختران دانشجو 

وی تاکید کرد: میزان مصرف سیگار و قلیان بین دانشجویان دختر افزایش یافته است و این موضوع نیز جای بررسی دارد.

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: کشورهای مختلف در حال حاضر خود را "کشور عاری از دخانیات" مطرح می‌کنند و برای این موضوع چشم انداز 5 ساله را تعیین کرده‌اند و ما نیز باید این موضوع را جدی بگیریم. 

دکتر رستمیان اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر کمترین مالیات را در سیگار داریم و در کشورهای منطقه بدترین شرایط را از این جهت داریم و گلایه ما در این زمینه به دولت و مجلس جدی است. 

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم دانشجویان نیز با تشکیل کانون‌هایی این مسائل را پیگیری کنند، گفت: خوشبختانه دانشجویان نخبه و ارزشمندی در دانشگاه ها داریم که اگر در این زمینه‌ها وارد شوند می توانند موفق عمل کنند. 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران  در پایان با تاکید بر اینکه در حال حاضر موضوع اعتیاد در دستور کار هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارد و در این زمینه تفاهم نامه هایی نیز با مراکز مرتبط منعقد می‌شود تا این شاخص و شرایط بهتر شود گفت: امیدواریم بتوانیم برنامه هایی را در دانشگاه اجرایی کنیم تا در سال های بعد دانشگاه عاری از دخانیات داشته باشیم . 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۱-۱۸ ۰۸:۲۸

یقینا سیگار خیلی چیز بدی است . اما من مانده ام که چه سیاستی در کار است که همه پرچم مبارزه با سیگار را بر دوش گرفته اند . در حالی که متاسفانه کشیدنیهای بسیار خطرناک و پرمصرف دیگری هم به جان جوانان انداخته اند که به جرات باید گفت حتی بدتر از سیگار است اما هیچکس به روی مبارک خود نمی اورد !