• دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۶ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 96091307018
  • خبرنگار : 71461

فقهی‌زاده:

به جای موازی‌کاری‌، بر محتوا و فهم قرآن بیافزاییم

به جای موازی‌کاری‌، بر محتوا و فهم قرآن بیافزاییم

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید از موازی‌کاری‌ها در فعالیت‌های قرآنی پرهیز کرده و برمحتوا و فهم هرچه بیشتر قرآن و آموزه‌های قرآنی افزوده شود.

به گزارش ایسنا، عبدالهادی فقهی‌زاده صبح روز دوشنبه (۱۳ آذرماه) در نشست مشترک مدیران قرآنی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه با تبریک ولادت حضرت محمد (ص) و با اشاره به آیات ۴۵ و ۴۶ سوره احزاب اظهار کرد: تمام ویژگی‌های پیامبر (ص) در این آیات جمع شده است. ارزش علم ما معلمان قرآن، به قرآن است و چیزی ارزشمندتر و خواستنی‌تر از قرآن نمی‌توان تصور کرد. ما مفتخر به آموزش و آموختن قرآن کریم هستیم.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم که قرآن را برای خود بیاموزیم و آن را سرلوحه زندگی‌مان قرار بدهیم، مانند پیامبر (ص) که قرآن در ایشان متجلی شده بود. پیامبر (ص) تنها خود را نساخته بود، بلکه کار ساختن و هدایت دیگران را نیز انجام داده است. اگر انگیزه‌های الهی نباشد، دعوت دینی معنایی پیدا نمی‌کند و ارزش الهی نمی‌یابد.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در قرآن آمده است که ای پیامبر؛ تو مشعل فروزان و مصباح منیر فراروی بشریت هستی. سراج منیر بودن پیامبر و انوار الهی بودن ائمه اطهار مورد تردید نیست، اما ما نیز باید خودمان بخواهیم و خودمان را در این مسیر قرار بدهیم.

فقهی‌زاده خاطرنشان کرد: در این مدت که بنده مسئولیت معاونت قرآن و عترت ارشاد را دارم و قبل از آن گفت‌وگوهایی داشتیم که از هم افزایی‌ها و موازی‌کاری‌ها دوری کنیم و بارها اعلام کردیم که مسئولان قرآنی باید تلاش کنند که موازی‌کاری‌ها کم و بیشتر به محتوا بپردازیم. در دوره گذشته با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت ارشاد، کارِ ادغام دو اتحادیه قرآنی صورت گرفت که این امر بسیار اثرگذار بود. پیش‌بینی می‌شد که امسال تنها مقدمات این ادغام قرآنی صورت بگیرد که خداوند توفیق داد که آزمون سراسری قرآن نیز ادغام شود و ما تصور می‌کردیم از سال آینده این امکان ایجاد شود اما با وجود همکاری‌های زیادی که در این عرصه انجام شد خوشبختانه همین امسال مقدمات ادغام آزمون‌های قرآنی فراهم شد.

وی گفت: ما در معاونت قرآن و عترت به دنبال انحصارطلبی نبوده و نیستیم. با شناختی که از دوستان داشتیم، احساس کردیم هیچ فرقی بین ارشاد و اوقاف برای اجرای آزمون قائل نیستیم. هر آنچه مسئولیت قبلا وجود داشته الان هم وجود دارد و ما با استناد به آیات قرآنی بر انجام کارهای جمعی تأکید داریم. ممکن است ما یا دوستان در سازمان اوقاف دلبستگی‌هایی به کار داشته باشیم، با این وجود ادامه فعالیت فردی ممکن بود اما مطلوب نبود. ما این را به مثابه کاری تعریف کردیم که قرآن از آن تعبیر به قیام‌الله کرده است.

به گزارش ایسنا، تاکنون ۱۵ دوره آزمون سراسری قرآن و عترت برگزار شده و در دوره شانزدهم براساس همکاری‌های انجام شده مقرر شد به جهت جلوگیری‌ از موازی‌کاری‌ها و کاهش هزینه‌ها، آزمون این دوره از مسابقات قرآنی به صورت مشترک برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha