• دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۶ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 96091306924
  • خبرنگار : 71424

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی خبر داد

معرفی 4 چهره ماندگار در کتب درسی/ تعیین تکلیف درس «دهقان فداکار»

معرفی 4 چهره ماندگار در کتب درسی/ تعیین تکلیف درس «دهقان فداکار»

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به اقدامات انجام شده در حوزه ماندگاری قهرمانان ملی در کتب درسی اشاره کرد و گفت: این قهرمانان درس فداکاری و شجاعت آموخته و می‌توانند هویت اسلامی، انقلابی و ایرانی را تقویت کنند.

حجت الاسلام و المسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ماندگاری قهرمانان ملی در کتب درسی اظهار کرد: درباره حذف درس دهقان فداکار از کتب درسی مطالبی بیان شده بود در حالی که دهقان فداکار در کتب درسی وجود دارد و در درس "سیمای فداکاران" کلاس سوم ابتدایی به آن اشاره شده است.

وی افزود: در درس سیمای فداکاران به شهید فهیمده، ریزعلی خواجوی،  سهام خیام  و مرحوم امیدعلی معلم فداکار که خودش را به آتش انداخت و دانش‌آموزانش را نجات داد پرداخته شده است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه هیچ گاه نام دهقان فداکار در این 50 سال از کتب درسی حذف نشده است، درباره پرداختن به قهرمانان ملی در محتوای آموزشی اظهار کرد: ما قهرمانان و چهره‌های ماندگاری در کشور داریم که می‌توانند برای دانش آموزان ما الگو باشند.

محمدیان ادامه داد: این قهرمانان درس فداکاری و شجاعت  آموخته و می‌توانند هویت اسلامی، انقلابی و ایرانی را تقویت کنند. ما اسطوره‌های حماسی و چهره‌های واقعی که در جنگ و دوران دفاع مقدس افتخار آفریدند کم نداریم. همچنین در عرصه خدمات علمی و خدمت به مردم نیز چهره های برجسته‌ای داریم که به آنها در کتب درسی و سایر محتواهای آموزشی اشاره شده است.

وی ادامه داد: شاید بتوان ادعا کرد بیشترین تولیدات در زمینه معرفی چهره های خدوم در آموزش و پرورش و بخصوص در سازمان پژوهش، مجلات رشد و انتشارات مدرسه در قالب کتب مستقل آمده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۱۳ ۲۱:۴۵

در میان چهار قهرمان ذکر شده مورد مرحوم ریزعلی خواجوی، کاربردی‌ترین و روزمره‌ترین نوع فداکاری است. وی می‌توانست در آن شب سرد و تاریک به تکلیف شرعی و انسانی خود عمل نکند و شاید مانند بسیاری از ما با منطق غلط "به من چه؟ به تو چه؟!" به توجیه عمل نکرده خود بپردازد. اما این کار را نکرد و جان مسافران آن قطار را نجات داد. اگر چنین نمی‌‌کرد نیز هیچ کس به شماتت و توبیخ وی نمی‌پرداخت.