• جمعه / ۱۰ آذر ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 96091004996
  • خبرنگار : 71461

اراکی در پیش خطبه‌های نماز جمعه عنوان کرد؛

خیر دنیا، آخرت در گرو وحدت و یکپارچگی جهان اسلام

خیر دنیا، آخرت در گرو وحدت و یکپارچگی جهان اسلام

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب انسانی گفت: فلسفه هفته وحدت این است که به مسلمین جهان بگوییم راز پیشرفت شما در دنیا و آخرت و حل مشکلات اقتصادی و سیاسی این است که همگی گردهم آیید و حول پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت ایشان جمع شوید.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله محسن اراکی،جمعه 10 آذرماه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران که به مناسبت هفته وحدت انجام می‌شد با تبریک ولادت پیامبر اکرم (ص)، امام صادق (ع) و ایام هفته وحدت، اظهار کرد: برادری و اخوت جهان اسلام نعمتی است که خداوند به انسان‌ها عطا کرده است و خدای متعال برای هیچ نعمتی بر انسان منت نمی‌گذارد به جز نعمت وجود نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص)، حتی بهشت با آن عظمت و خیر و خوبی که از سوی خدای متعال برای بندگان دارد خداوند می‌فرماید ما بهشت را به مومنان می‌دهیم بدون هیچ منتی.

وی ادامه داد: ولی وقتی به نعمت رسول خدا (ص) می‌رسیم خداوند می‌فرماید: «خدا منت گذاشت بر مومنین و رسولی را از بین مردم برگزید تا راه را به سوی خدا برای آنها باز و هموار سازد.» این نعمت بزرگی است که خداوند مورد منت خویش و بندگان قرار می‌دهد. مهم‌ترین اثر این نعمت این است که از این طریق مسلمانان از ستیز و دشمنی بیرون می‌آیند و می‌توانند در هر کاری که می‌خواهند به موفقیت برسند و خداوند می‌فرماید شما به برکت این نعمت برادر یکدیگر می‌شوید و نعمت برادری و وحدت و یکپارچگی یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌های خداوند به مومنان است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب انسانی، تاکید کرد: این برادری و یکپارچگی به وسیله پیامبر (ص) و اهل بیت او به بشریت اعطا می‌شود. در حدیثی که از پیامبر (ص) نقل شده و شیعه و سنی هر دو آن را قبول دارند آمده که پیامبر (ص) می‌فرماید: «آنچه که امت من را یکدست می‌کند اهل بیت من است و اگر قبیله‌ای در عرب با اهل بیت من به ستیز برخواست با شیطان همدست شده و به سوی ستیز می‌رود.» پیامبر (ص) و اهل بیت آن مایه اتحاد جامعه اسلامی است. در اصل هدف پیامبر (ص) این است که جامعه اسلامی به وحدت برسند و وحدت ملت اسلامی سبب می‌شود که آنها مقتدرتر شوند و از نعمت‌های دیگر بهره‌ ببرند. ما با شکرگزاری از این نعمت و تابع بودن نسبت به رسول اکرم (ص) و اهل بیت (ع) می‌توانیم به عزت برسیم.

آیت‌الله اراکی تصریح کرد: وقتی امت اسلامی یکی شود، سایر نعمت‌ها نیز به جوامع اسلامی سرازیر می‌شود. ما اگر خواستار حل مشکلات اقتصادی، سیاسی و سایر مسائل هستیم یکی از مهم‌ترین عوامل آن این است که جامعه اسلامی یکپارچه شوند و گرد حضرت محمد (ص) و اهل بیت ایشان جمع شوند.

وی گفت: فلسفه هفته وحدت این است که به سایر مسلمین نیز بگوییم که راز پیشرفت شما در وحدت است و با گرد هم جمع شدن است که می‌توانیم مشکلات سیاسی، اقتصادی و سایر مسائل را حل کنیم. زیرسایه این نعمت بزرگ الهی است که می‌توانیم پیشرفت کنیم و پیام هفته وحدت این است که اگر خواستار این هستیم که به برترین درجات در دنیا و آخرت برسیم باید از تفرقه و ستیز دور شویم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب انسانی ادامه داد: امیدواریم که خداوند تمام جوامع اسلامی را به برکت رسول اکرم (ص) هدایت کند. ما جامعه یکپارچه داریم و امیدواریم این وحدت و یکپارچگی زیرسایه مقام معظم رهبری مستدام‌تر و پایدارتر شود. رهبری نماد رسول اکرم (ص) است و امیدواریم جهان اسلامی را با این رهبری به سوی وحدت و یکپارچگی برسانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha