به گزارش ایسنا، نشست خبری هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار عصر چهارشنبه، سوم آبانماه در حسینیهای برگزار شد که ابتدا رسول منفردزاده، مدیر اجرایی جشنواره گزارشی را از فعالیتهای یک سال اخیر این رویداد ارائه کرد.
سپس وحید جلیلی - رییس شورای سیاست گذاری جشنواره - هم در سخنانی بیان کرد: در حال حاضر حدود پنجهزار گزارش مصوب از اکرانهای عمار در مکانهای متعدد ثبت شده که شامل مسجد، حسینیه، سینما، گیم نت، منزل شخصی، آموزشگاه، تالار عروسی، اردوهای جهادی، خوابگاه دانشجویی، اتوبوس و ... میشود.
او افزود: در کشورهای اسلامی 80 درصد مردم مومن و ۲۰ درصد سکولار هستند، اما در حوزههای هنری و رسانه برعکس است، یعنی جنس جریانهای هنری و رسانهای جهان اسلام با سبک زندگی تناسبی ندارد.
وی با اشاره به تلاش برای اکران فیلمها در غزه گفت: چند سال قبل با وزیر فرهنگ حماس دیداری داشتم و او پس از ۲۰ سال هنوز فیلم «بازمانده» را ندیده بود و نمیدانم برای این اتفاق باید از چه کسی گله کرد و بخش بینالملل فارابی چه میکند.
جلیلی با اشاره به اینکه جشنواره عمار دعوت به دیدن دارد و سازمان تماشای سینمای ایران را دنبال میکند، ادامه داد: ما تلاش میکنیم نقص جدیای که در نمازهای جمعه در بخش فرهنگی وجود دارد را برطرف و برای آن اقدام کنیم که در این راستا صحبتهایی هم در وقت خود با مسئولان نماز جمعه هم خواهیم داشت.
او خاطرنشان کرد: گام اول این جشنواره پیوست اجتماعی بود و گام بعدی اقتصادی است که در این راستا اقداماتی مثل بلیت فروشی هم انجام شده است.
جلیلی در بخشی دیگر با تشکر از وزارت ارشاد برای اختصاص دو دستگاه سیار به جشنواره دوره قبل درباره بودجه این دوره گفت: در کل دستگاهها رکودی در بخش بودجه وجود دارد، اما بهنظر میرسد باید مسئولان دستگاههای فرهنگی دقت بیشتری را در تخصیص بودجهها داشته باشند و عدالت رسانهای باید جدیتر گرفته شود. در اینباره آمادگی داریم تجربههای خود را در جشنواره عمار در اختیار مسئولان قرار دهیم.
در ادامه نادر طالب زاده - دبیر جشنواره - هم که پس از گذشت یک ساعت از زمان اعلام شده برای شروع نشست رسید، گفت: موجی از حضور فیلمسازان جوان در جشنواره عمار در حوزههای مختلف به راه افتاده و این برای من بسیار جای خوشحالی است.
او با اشاره به برخی فیلمهای ساخت شده افزود: مردم ما باید بدون درگیری با پلیس حق اعتراض داشته باشند و این موضوعی بود که در یک برنامه تلویزیونی پیگیری شد و بعد با فیلمی که یک فیلمساز در اینباره ساخت، شرایطی به وجود آمد که باعث شد در موضوع اعتراض بانکی دیگر پلیس وارد نشود.
وی ادامه داد: براین اساس باید به سمت برنامه سازی تلویزیون برویم و باید به طور جدی روی این موضوع کار کنیم چون جذاب کردن تلویزیون یک اقدام اساسی و مهم است و باید اتاق فکری برای این عرصه در جشنواره عمار تدارک دید.
انتهای پیام
نظرات