• چهارشنبه / ۳ آبان ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96080301524
  • منبع : نمایندگی مازندران

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد

مطالبه ۵۵۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از بیمه

مطالبه ۵۵۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از بیمه

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: مطالبات بیش از ۵۵۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سازمان‌های بیمه‌گر موجب کمبود نقدینگی در بیمارستان‌های استان شده است.

به گزارش ایسنا مازندران، سید عباس موسوی همراه با اعضای هیات رییسه این دانشگاه به منظور ارائه گزارش دستاوردها و برنامه‌ها و سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران با ربیع فلاح استاندار مازندران دیدار و گفتگو کردند.

موسوی با ارائه گزارش عملکرد چهار سال گذشته دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در طول چهار سال اخیر بیش از هزار میلیارد تومان در بخش عمرانی و خدماتی هزینه کرده که از این تعداد ۶۰۰ میلیارد تومان در حوزه زیرساخت‌ها و بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در حوزه خدمات هزینه شده است.

وی اضافه کرد: در همین مدت ۲۳۰ خانه بهداشت در مناطق روستایی، ۲۸ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری، ۱۲۷ مرکز بهداشتی شهری و روستایی احداث شده است و خوشبختانه امروز مرکز استیجاری و ساختمان‌هایی با قدمت بالا وجود ندارد.

موسوی به احداث ۱۴ کلینیک ویژه، ۱۴ مرکز اورژانس بیمارستانی و ۱۱ پایگاه اورژانس جاده‌ای، ۱۸ کلینیک دندانپزشکی، افزوده شدن ۲۰۰ تخت ویژه و ۳۰ هزار متر مربع به فضای آموزشی و پژوهشی نیز اشاره کرد و گفت: همچنین دانشگاه موفق به احراز کسب رتبه برتر عمران سلامت روستایی، رتبه یک پژوهش کشور و رتبه برتر جلب مشارکت بین بخشی کشور شده است.

وی با ذکر این نکته که در حال حاضر با وجود دستاورهای علمی و پژوهشی و اقدامات عمرانی بسیار در حوزه سلامت، دانشگاه با مشکلات مالی مواجه است اضافه کرد: پرداخت نشدن مطالبات بیش از ۵۵۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران توسط سازمان‌های بیمه‌گر موجب کاهش شدید نقدیندگی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان شده است که دانشگاه را در این مراکز دچار چالش بسیار جدی کرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به صرف هزینه‌های بسیار جهت ارائه خدمات به مردم در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و مشکل تامین مالی جهت خرید لوازم و تجهیزات پزشکی اظهار کرد: این مراکز برای ادامه روند بهینه ارائه خدمات سلامت به مردم باید مطالبات به تعویق افتاده شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی و پیمانکاران طرف قرارداد را بپردازند و همچنین برای افزایش انگیزه و جلوگیری از کاهش کیفیت خدمات درمانی، نسبت به پرداخت کارانه یک سال عقب افتاده پزشکان و کارکنان خود اقدام کنند و در این زمینه سازمان‌های بیمه‌گر باید نسبت به پرداخت مطالبات خود به دانشگاه علوم پزشکی مازندران زودتر اقدام کنند تا ادامه طرح تحول سلامت دچار مشکل نشود.

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha