به گزارش ایسنا، در آخرین ساعات مانده به مهلت قانونی برای معرفی فیلمها به آکادمی اسکار، سینمای آرژانتین فیلم «زاما» و پاراگوئه «جستجوگران طلا» را به عنوان نماینده خود در این رویداد سینمایی انتخاب کردند.
فیلم «زاما» به کارگردانی «لوکرسیا مارتل» که در جشنواره فیلم ونیز رونمایی شد و سپس در جشنواره تورنتو به روی پرده رفت، درباره یک افسر نظامی در اواخر قرن ۱۸ میلادی است که در انتظار انتقال از یک منطقه مستعمره دورافتاده در آمریکای جنوبی دچار پارانویا میشود.
اما «جستجوگران طلا» ساخته مشترک «خوان کارلوس مانگلیا» و «تانا چمبوری» که در سینماهای پاراگوئه با استقبال خوبی مواجه شده، روایتگر داستان مرد جوانی است که در تلاش برای یافتن گنجی از زیر خاک در محل یک سفارتخانه است.
تاکنون ۸۴ کشور از جمله ایتالیا، اسپانیا، برزیل، آرژانتین، پاراگوئه، فرانسه، ایسلند، روسیه و اسلواکی، بلغارستان، هند، جمهوری چک، استونی، پاکستان، مراکش و لائوس، کوزوو، ایرلند، یونان، مجارستان و اتریش، جمهوری آذربایجان، بلژیک، بوسنی و هرزگوین، کرواسی، جمهوری دومنیکن، ، فنلاند، گرجستان، آلمان، یونان، مجارستان، عراق، ایرلند، ژاپن، لتونی، لبنان، لیتوانی، لوکزامبورگ، نپال، هلند، نروژ، فلسطین، رومانی، صربستان، کره جنوبی، سوئد، سوئیس، تایلند، ترکیه، ایران، اوکراین، ویتنام ونزوئلا نمایندگان خود را به آکادمی اسکار معرفی کردهاند.
سال گذشته، در مجموع رکورد ۸۵ کشور در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی جوایز سینمایی اسکار رقابت کردند و به احتمال فراوان امسال رکورد جدیدی از حیث شمار کشورهای حاضر در این شاخه از جوایز سینمایی اسکار ثبت خواهد شد.
آخرین مهلت معرفی فیلم از سوی کشورها برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی دوم اکتبر (۱۰ مهرماه) است و آکادمی اسکار پس از بررسی، فیلمهای واجد شرایط برای رقابت در این شاخه را معرفی میکند.
ابتدا ۹ فیلم به فهرست بلند راه خواهند یافت و در پایان پنج فیلم بهعنوان نامزدهای نهایی بهترین فیلم خارجی سال انتخاب میشوند.
مراسم نودمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز چهارم مارس (۱۳ اسفند) برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات