مجتبی احمدی ـ تهیهکننده برنامه «نگی که نگفتی» ـ در گفتوگو با ایسنا درباره شکلگیری محتوای این برنامه و اجرای ژیلا صادقی اظهار کرد: شکلگیری «نگی که نگفتی» بر مبنای این بود که قرار است لحظاتی به دور از هر گونه سفارش و نصیحت و ... در فضایی مفرح به دنبال ایجاد لبخندی هدفمند بر روی لبان مخاطب خسته از کار روزانه باشیم. با نظر به اینکه در زمان پخش برنامه اهالی خانواده دور هم جمع میشوند این فرصت را فراهم کردیم که مطالبی را به مخاطب ارائه بدهیم که او بدون کنکاش در اطراف خودش، آن را هر لحظه از زندگی اجتماعیاش حس کرده باشد و در واقع با موضوع قرابت لازم را داشته باشد. بیشک طرح مسائل مبتلا به روزانه زندگی که برخی از آن در جدول روزمرگیهای انسان امروز جای گرفته و به راحتی از آن عبور میکند، در قالب طنز کار آسانی نیست؛ چرا که قرار است با موضوعاتی کاملا جدی شوخی میشد و البته این شوخی مخاطب را به تفکر وا میداشت و اتفاق را در خود و اطرافیان جستجو میکرد.
احمدی در ادامه گفت: از سویی به دنبال این بودیم که در این برنامه بیش از آنکه به علم مخاطب افزوده شود، حال مخاطب خوب باشد چرا که مسایل طرح شده در این برنامه چیزی به دور از آنچه خودش میداند نیست و در واقع ما کاتالیزوری هستیم در جهت یادآوری نه تدریس؛ بنابراین به این سمت رفتیم که لحنی طنز و فضای ساختاری مفرحی را ایجاد کنیم تا هم حرفمان را بزنیم و هم مخاطبمان را به تفکری مستمر رهنمون باشیم. هر چند مبنا این بود که موضوعاتی جدی را انتخاب کنیم که از میان هنجارها و ناهنجارهای اجتماع باشد و البته شرایط نقد و شوخی هم در آن گنجانده شود.
او با اشاره به اتاق فکر برنامه «نگی که نگفتی» یادآور شد: در این اتاق فکر، هم از اهالی رسانه، هم جامعهشناس، هم روانشناس و هم آدم معمولی از قشرهای مختلف حضور دارد. علاوه بر آن برنامهسازان تلویزیونی هم در کنار اتاق فکر حضور دارند و سعی شد در دورهمی که داشتهایم ۴۰، ۵۰ موضوع را بررسی کنیم و از میان آنها ۱۵ سوژه که مهمترین اتفاقاتی است که مردم گریبانگیر آن هستند را انتخاب و به تیم نویسنده ارائه بدهیم و موضوعات را در قالب فضای طنز به چالش بکشیم.
احمدی در ادامه با بیان اینکه بر روی تک تک موضوعات برنامه به لحاظ محتوایی کار شده است، اظهار کرد: تمام موضوعات برنامه به بحث کشیده شده، از زوایای مختلف بررسی میشود، لحن و نوع اجرای آن معین میشود بخشهایی برای اجرا در استودیو نوشته میشود و بخشهایی را برای نمایش و استند آپهای کوروش معصومی و ایلیا احمدی طراحی میکنیم، لحن متفاوت اما به لحاظ محتوایی هم راستا برای استودیو و خارج از استودیو در برنامه ما نشانگر آن است که برنامه به سلیقه مخاطب نیز احترام گذاشته است. اجرای متفاوت ژیلا صادقی در این برنامه یکی از جذابیتهای آن است. به هر حال این جنس کار اجرایی متفاوت میطلبد ما مجریان کاربلد و متخصصی داریم که هر کدام شیوهای در اجرا دارند و البته در حوزه خودشان پرطرفدار و موفق هستند اما این برنامه قصه خودش را دارد. خیلی از برنامههای تلویزیونی بر اساس مهمان چیدمان میشود و در واقع این مهمان برنامه است که کیفیت برنامه را رقم میزند اما در برنامه همه چیز بر اساس اجرا و محتوا و البته به لحاظ ساختار ریتم است. ما با این رویکرد به سراغ خانم صادقی رفتیم.
او در ادامه درباره اجرای ژیلا صادقی در این برنامه اظهار کرد: ژیلا صادقی با توجه به سابقهای که در میان مجریان خانم دارد، در ژانر خود اجرای متفاوتی دارد؛ البته محدودیتهایی در اجرای مجریان خانم همواره وجود داشته که سطح اجرای خانمها را تغییر میدهد اما جنس اجرای ژیلا صادقی به نوعی است که با توجه به اینکه توانایی بازیگری دارد در این برنامه متفاوت ظاهر شده است. او به خوبی میتواند شخصیتهای مختلف را به شکل تیپیکال نمایش دهد و این ویژگی دست ما را برای نگارش شخصیتهای مختلف در بخش نمایشی باز میگذارد. صادقی ریتم، تمپو و برقرار کردن ارتباط با هر نوعی از مخاطب را بلد است و این ویژگی برای من و تیم نویسندهام فرصتی است ویژه برای نگارش موقعیتهای مختلف اجرایی، کوروش معصومی نیز در کارش توانا و موثر عمل میکند او نیز طنازیهای خودش را دارد و بر اساس سوژه و موضوع لحن و اجرایی مفرح به خود میگیرد.
احمدی در پایان در پاسخ به اینکه آیا برنامه «نگی که نگفتی» در ایام محرم ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: این برنامه در قالب ۶۰ قسمت تدارک دیده شده که ممکن است در ایام محرم پخش نشود. از طرفی هم ممکن است با تغییراتی مواجه شود و به روی آنتن برود اما این منوط به تصمیم مدیران است. اما با توجه به جنس برنامه احتمالا در روزهای محرم به روی آنتن نرود.
انتهای پیام
نظرات