به گزارش ایسنا، محمدرضا یوسفی امروز در هفتادونهمین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی و رؤسای مراکز و سازمانهای تخصصی و فرهنگی در تبریز با اشاره به رویکردهای این نهاد اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی از جمله رویکردهای جهاد دانشگاهی به شمار میرود که اتخاذ آن، مردم را در مقابل هجمههای بیگانگان و برخی عناصر داخلی مجهز میکند.
وی با اشاره به ارتباط اقتصاد مقاومتی با فرهنگ افزود: فرهنگ به مجموعهای از عقاید، باورها و آداب و رسوم مشترک میان مردم یک جامعه اشاره دارد و میتوان با نهادینه کردن برخی ارزشها، اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک فرهنگ در میان مردم رواج داد.
وی با اشاره به بودجه بخش فرهنگی عنوان کرد: اعتبارات فرهنگی طبق لایحه بودجه نسبت به سال گذشته افزایش 16 درصدی داشته و با این که تنها 10 درصد ار اعتبارات به بخش فرهنگی اختصاص داده میشود، این میزان نیز مبلغ قابل توجهی است.
یوسفی عنوان کرد: مدیریت برنامه و منابع در سیستم ما به دست فراموشی سپرده شده است و تنها با مدیریت هزینه پیش میرویم و این در حالی است که مدیریت با برنامهریزی معنا پیدا میکند.
وی افزود: طرح برنامههای پنج ساله میانمدت برای تعیین اهداف کلان و رفع نیازها و مشکلات به مراتب بهتر از برنامههای کوتاه مدت است که سبب اتلاف منابع میشود.
یوسفی با اشاره به سیاستهای کلان در برنامه ششم توسعه و نقش جهاد دانشگاهی در اجرایی کردن آن، گفت: امور اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و همچنین امور علم، فناوری و نوآوری از جمله مباحث مورد توجه در برنامه ششم توسعه است که جهاد دانشگاهی نیز میتواند با ورود خود به این امور نقش موثری در کاهش آسیبهای اجتماعی، نشاط بخشی به خانوادهها، تقویت نهاد خانواده و جایگاه زن، ارائه الگوی زندگی ایرانی و اسلامی داشته باشد.
بر اساس این گزارش، هفتاد و نهمین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی و رؤسای مراکز و سازمانهای تخصصی و فرهنگی به میزبانی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در حال برگزاری است.
انتهای پیام
نظرات