به گزارش ایسنا، سعید پورعلی امروز در هفتادونهمین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی و رؤسای مراکز و سازمانهای تخصصی و فرهنگی در تبریز، با بیان اینکه با همت و بلند نظری شاهد شکلگیری پایههای مستحکم نظام و اهداف اقتصاد مقاومتی در کشور هستیم، افزود: در برنامه ششم توسعه کشور و احکام دائمی آن به استفاده از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی اشاره شده و از این رو باید معاونان و رؤسای سازمانهای تخصصی جهاد دانشگاهی از این فرصت استفاده کنند.
وی با اشاره به رویدادهای فرهنگی جهاد دانشگاهی در سالهای گذشته، خاطرنشان کرد: اجرای برنامههای نظرسنجی انتخابات ریاستجمهوری، برگزاری جشنواره خط و نقاشی روحالله، برگزاری مناظره دانشجویی در استانها، برگزاری برنامههای سالگرد تاسیس جهاد، حضور در نمایشگاه بینالمللی کشور، برگزاری سه نشست برای توسعه همکاری با روابط عمومی دستگاههای اجرایی و همایش حقوق شهروندی از جمله برنامههای اجرا شده در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: جهاد دانشگاهی با معاونت اجتماعی وزارت کشور، سازمان امور اجتماعی، معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید، معاونت اجتماعی نیروی اجتماعی ناجا، بنیاد ملی بازیهای رایانهای برای گسترش همکاریها تفاهمنامهای امضا کرده است.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در چارچوب برنامههای فرهنگ عمومی استانها و سرمایه اجتماعی از پروژههای پیرامون توسعه سرمایه اجتماعی و تغییر شاخصهای نامناسب در برخی از استانها حمایت میکند.
دکتر سعید پورعلی با اشاره به پنج محور مهم فرهنگی جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: اجرای برنامههای مطالعاتی و آموزشی در حوزه آب و محیط زیست، سبک زندگی ایرانی و اسلامی، فرهنگ عمومی، پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی، فناوریهای نوین، سکونتهای غیر رسمی و حاشیهای، توانمندسازی محرومان و فقرا از جمله موضوعات مهمی است که طی پنج سال آینده از طرف دولت تاکید و حمایت میشود.
پورعلی با تاکید بر گسترش فعالیتها در دانشگاههای مادر، کانونها و تشکلها، افزود: حمایت فرهنگی از تمام سازمانهای فرهنگی کشور و مدیران اجرایی و شعب سازماندانشجویان با محوریت سازمان دانشجویان و فعالیتهای دانشجویی باید رونق یابد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ادامه داد: جهاد دانشگاهی از بدو تاسیس اهتمام زیادی به سازماندهی و ساختاردهی دانشجویی داشته و این رویه باید استمرار داشته باشد.
وی توجه به آسیبهای اجتماعی را ضروری دانست و گفت: جهاد دانشگاهی و شعب افکارسنجی در تولید دادهها نقش موثری دارد. این مرکز باید با شورای برنامهریزی، ساماندهی امور جوانان، شورای فرهنگ عمومی همکاری مشترک داشته باشد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در هیچ استان و دانشگاهی در پی موازیکاری و رقیب تراشی نیست، افزود: سیاست جهاد دانشگاهی کشور همافزایی است و ایجاد فضای مناسب برای ایجاد همافزایی بین دستگاههای فرهنگی درون دانشگاه و بیرون دانشگاه از سیاستهای محوری ماست.
وی با بیان این که جهاد دانشگاهی در پی انسجام بخشی و افزایش کیفی در سیاستگذاریها است، ادامه داد: تقویت فضای گفتوگو و رویدادهای فرهنگی و عقب زدن گفتوگوهایی که به تنش و بحران منجر میشود از برنامههای معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی است.
پور علی تاکید کرد: پذیرش تنوع و تکثر در سلایق مخاطبان از اصول مهم فعالیتهای ماست و حالت دستوری نمیتواند در بخش فرهنگی راهگشا باشد و لذا باید میل به مشارکت در جامعه دانشجویی پاسخ داده شود و تقویب فرهنگ دوگانه رسمی و غیر رسمی برای کشور آسیبزا است و جهاد دانشگاهی تلاش میکند که فاصله این دو را کاهش دهد.
وی رمز پویایی فضای جهاد دانشگاهی را در توسعه جوانگرایی و سرمایهگذاری بر روی جوانان دانست و گفت: تسهیل امور جوانان و استفاده از ظرفیتهای آنان را مد نظر داریم و از سویی باید اجرای قانون و اخلاق از محور فعالیتها باشد و از بداخلاقی سیاسی دوری کرد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اشاره به رسانههای جهاد دانشگاهی گفت: خبرگزاریهای «ایسنا» و «ایکنا» باید در کنار اخبار پوششی، به پاسخگویی و عمقبخشی به مسائل جامعه توجه کنند و با برقراری ارتباط مستمر با نخبگان و کارشناسان تخصصی هر حوزه، برای نقد منصفانه و علمی رویدادها اقدام کنند.
پورعلی ادامه داد: در پی برقراری فضای آرامتر و ثبات در مجموعههای دو خبرگزاری «ایسنا» و «ایکنا» هستیم و از ظرفیت پستهای فرهنگی برای جذب سردبیران ایسنا و ایکنا استفاده میکنیم.
وی، تقویت و توسعه زیرساختهای فرهنگی و گسترش فعالیتهای فرهنگی در جهاد دانشگاهی را از ضروریات دانست.
انتهای پیام
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی:
جهاد دانشگاهی به دنبال موازیکاری و رقیبتراشی نیست/رمز پویایی، سرمایهگذاری بر روی جوانان است
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با بیان اینکه این نهاد در هیچ استان و دانشگاهی در پی موازیکاری و رقیبتراشی نیست، گفت: سیاست جهاد دانشگاهی همافزایی است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات