• دوشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 96062011444
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

مدیر امور استان‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات:

حرم‌های مطهر درعراق توسعه می‌یابند/ لزوم معرفی ستادبازسازی عتبات عالیات به مردم

حرم‌های مطهر درعراق توسعه می‌یابند/ لزوم معرفی ستادبازسازی عتبات عالیات به مردم

مدیر امور استان‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: حرم‌های مطهر در عراق توسعه می‌یابند. 

به گزارش ایسنا، عباس قطب الدین که در همایش بازسازی ستاد عتبات عالیات در خراسان شمالی سخن می‌گفت، اظهارکرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات در سه مقوله همانند نظافت حرمین، بازسازی و توسعه به فعالیت می‌پردازد.

وی با بیان اینکه هم اکنون با گذشت یک دهه بازسازی حرم مطهر در عراق به اتمام رسیده است، افزود: در حال حاضر توسعه حرمین در ابعاد مختلف همانند سنگ فرش حرمین، طلا کاری گنبد، ایجاد سالن و صحن‌ها و احداث بیمارستان انجام می‌شود.

قطب‌الدین با اشاره به ارادت مردم و افرادی که در ساخت و ساز حرمین در عراق مشارکت دارند، عنوان کرد: مردم در سامرا به لحاظ مسائل و مشکلات امنیتی و با وجود حمله داعش و تکفیری‌ها، باز هم در برابر خمپاره و گلوله دست از کار نکشیدند.

وی با اشاره به ساختار شورای سیاست‌گذاری ستاد عتبات عالیات، یادآورشد: هم اکنون ستاد بازسازی عتبات عالیات در ۳۱ استان کشور فعال بوده و مقرر است این ستادها در شهرستان‌ها، بخش و دهیاری‌ها نیز فعالیت کنند.

قطب‌الدین با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در بحث عتبات عالیات در کشور، گفت: سعی شده افرادی که هیچ گونه حاشی‌ ای را ندارند به عنوان روسای ستاد بازسازی استان‌ها انتخاب شوند.

وی با بیان اینکه باید از فرصت استثنایی در این حوزه نهایت استفاده را کرده و به عنوان یک سفیر اهداف این ستاد را تبیین کنیم، افزود: با توجه به اینکه مردم تیزبین و باهوش بوده و از فرهنگ بالایی برخوردار هستند باید تلاش شود تا اعتماد آنان را جلب کنیم و امانتدار خوبی برای نذورات آنان باشیم.

وی با اشاره به اینکه در جمع آوری نذورات دست گدایی مقابل کسی دراز نمی‌کنیم، ادامه داد: با توجه به جایگاه مقدس حرمین، هرگونه جمع آوری کمک و نذورات عزت‌مندانه انجام خواهد شد.

قطب‌الدین با بیان اینکه هنوز هستند کسانی که این ستاد را نمی‌شناسند، گفت: باید با برگزاری همایش‌ها  و استفاده از ظرفیت هیات مذهبی و فعالیت رابطان این ستاد را بیش از پیش معرفی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون برخی در جمع‌آوری کمک‌ها شبهات ایجاد می‌کنند که چرا این خدمات به مردم نیازمند کشور ارائه نمی‌شود و باید در کشور عراق هزینه شود این در حالیست که هنر ما در ستاد بازسازی پاسخگویی و تبیین اهداف این ستاد است.

بیگی، مدیر امور بانوان ستاد عتبات عالیات نیز در این همایش اظهارکرد:  با توجه به اینکه دشمنان در تلاش هستند تا در فرهنگ کشور خلل ایجاد کنند، باید از ظرفیت موجود بیش از پیش استفاده کنیم.

بیگی ادامه داد: باید با ترویج فرهنگ کمک به ساخت و ساز توسعه حرمین مطهر در جهت کاهش آسیب های اجتماعی گام برداریم.

وی با تاکید بر اینکه همه می‌توانیم با یک کلام، گام و یا مبلغ ناچیزی کمک کنیم تا امکان مذهبی گسترش یابد، گفت: افراد می‌توانند با هر هنری که دارند اقدام به کمک کنند.

بیگی اظهار کرد: ۵۰ درصد از کمک‌هایی که به ستاد عتبات و عالیات برای بازسازی و توسعه حرمین می‌شود، توسط بانوان جمع‌آوری شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha