• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 96061910764
  • خبرنگار : 71219

گفت‌وگوی ایسنا با خوشنویس در آستانه‌ی روز ملی سینما

میراث تصویری سینمای ایران را دریابیم

میراث تصویری سینمای ایران را دریابیم

مدیر پیشین فیلم‌خانه ملی ایران تأکید کرد:‌ انتظار داریم رئیس سازمان سینمایی وضعیت انتقال میراث تصویری سینمای ایران را به ساختمان جدید پیگیری کند و اصلا شاید با توجه به شرایط مجبور شویم از شهردار جدید تهران هم برای این مسئله یاری بگیریم.

به گزارش ایسنا، محمدحسن خوشنویس حدود ۳۰ سال مدیر فیلم‌خانه ملی ایران بوده که بعد از او سکان مدیریت این آرشیو ملی را لادن طاهری بر عهده گرفته است.

این مدیر باسابقه در آستانه روز ملی سینما که قرار است بزرگداشتی هم در جشن روز سینما برایش برگزار شود در گفت‌وگویی با ایسنا نسبت به ساختمان جدید فیلم‌خانه ملی ایران که نزدیک به دو دهه است در انتظار بهره‌برداری به سر می‌برد، بیان کرد: در این ۳۰ سالی که در فیلم‌خانه ملی ایران بودم رنج و مرارت زیادی کشیدیم تا اسناد تصویری ایران را زنده نگه داریم و الان جزو آرشیوهای غنی در دنیا هستیم.

او خاطرنشان کرد: در این سال‌ها اجازه ندادیم آنچه به دستمان رسیده بود از بین برود در حالی که برخی مدیران کاملا به حفظ و نگهداری این اسناد بی‌توجه بودند ولی در حال حاضر از آقای حیدریان که آشنا به موضوع هستند، انتظار داریم برای انتقال اسناد فیلمخانه ملی ایران به ساختمان جدید پیگیری لازم را انجام دهند.

خوشنویس با اشاره به اینکه برای دست‌اندرکاران فیلم‌خانه ملی ایران، فیلم‌ها هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و همه چیز برایشان سند تلقی می‌شود، گفت: در طول این سال‌ها وزرا و معاونان آمده‌اند و رفته‌اند و ما در هر دوره به آن‌ها گفته‌ایم که امیدواریم در زمان مدیریت آن‌ها اتفاقی برای ساختمان فیلمخانه ملی ایران بیفتد اما هیچ خبری نشده است. این در حالی است که در دوره مدیریت آقای شمقدری وضعیت ساختمان جدید فیلم‌خانه در باغ فردوس به حدود ۸۰ درصد رسیده بود اما هنوز تمام نشده و فکر می‌کنم شاید مجبور شویم با حضورآقای نجفی در شهرداری تهران دست تمنا به سمت شهرداری بگیریم تا این مشکل حل شود.

این مدیر فرهنگی با لحنی شوخی و یادآوری اینکه دو مکان در تهران هست که انگار هیچ وقت قرار نیست ساخت آن‌ها به پایان برسد و این دو مکان هم جایی جز مصلی و فیلم‌خانه ملی ایران نیست، ادامه داد: فیلم‌خانه ملی ایران به تمام مردم تعلق دارد و سینماگران و همچنین رسانه‌ها باید پیگیر وضعیت آن باشند و اگرچه مدیریت کشور با مسائل و مشکلات مالی دست به گریبان است اما فیلم‌ها منتظر نمی‌مانند تا مشکل مالی ما حل شود و بعد به آن‌ها رسیدگی کنیم چرا که وقتی فیلمی از کارخانه خارج می‌شود مرگ‌اش شروع می‌شود!

مشروح این گفت‌وگو در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha