راحله نوری - مسوول کمیته فنی نمایشگاه ملی صنایع دستی - در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ما به هر غرفهای که محصولات غیر صنایع دستی به معنای آنکه در تعریف صنایع دستی جایی نداشته، عرضه کرده است، تذکر دادیم.
او درباره غرفههایی که جمع شدهاند، گفت: یکی از غرفهها، شیشههایی را که با مواد غیرقابل پخت نقاشی شده بود، عرضه میکرد که تعطیل و صنعتگر دیگری جایگزین آن شد. یکی دیگر از غرفههایی که جمع شد، سفالهای نقاشیشدهای را عرضه کرده بود که اصلا صنایع دستی محسوب نمیشد. در تعریف صنایع دستی، سفال باید لعاب و پخت کورهای داشته باشد.
مسوول کمیته فنی نمایشگاه ملی صنایع دستی بیان کرد: با توجه به نظرسنجیای که از کارشناسان دورههای قبل داشتیم، ۹۰ درصد آنها نسبت به آثار صنایع دستی که در این دوره عرضه شده است، راضی بودند. امسال قبل از برگزاری نمایشگاه از برخی صنعتگرانی که درخواست شرکت در نمایشگاه را برای اولینبار داده بودند، خواستیم تا نمونه کالاهایی را که قرار است عرضه کنند، برای ما بفرستند و از محصولاتی که در تعریف صنایع دستی جا دارد و مورد تایید کارشناسان سازمان است، در غرفههای خود عرضه کنند. به همین دلیل، امسال در نمایشگاه مشکلات کمتری در این زمینه داشتیم.
نوری همچنین درباره اینکه برخی صنعتگران معترض بودند که سالهای قبل میتوانستند در نمایشگاه شرکت کنند، اما چرا امسال نمیتوانند؟ توضیح داد: امسال قبل از برگزاری نمایشگاه، کارهای بسیاری از صنعتگران پالایش شده است. به همین دلیل درصد خطای کمتری داشتیم و صد درصد آثاری که بهنمایش گذاشته شده، صنایع دستی است.
به گزارش ایسنا، فریدون میرزالو - مدیرکل حمایت از تولید صنایع دستی - نیز قبل از برگزاری نمایشگاه، از استقرار یک گروه شش نفره کمیته فنی برای کنترل محصولات غیر صنایع دستی به داخل نمایشگاه خبر داده بود.
در بیست ششمین نمایشگاه صنایع دستی که همزمان با روز جهانی صنایع دستی در ۲۰ خردادماه سال گذشته برگزار شد نیز حدود ۲۰ اخطار کتبی صادر و سه غرفه تخلیه و تعطیل شد.
انتهای پیام
نظرات