به گزارش ایسنا، رقابتهای کاراته ورلد گیمز، با حضور ۹۶ کاراتهکا در دو بخش کاتا و کومیته انفردای انجام خواهد شد که زبدهترین و بهترینهای جهان مصاف دیدنی خواهند داشت.
در تاتامی وروسلاو مدالآوران آخرین دوره رقابتهای جهانی (اتریش ۲۰۱۶)، قهرمانان قارهیی، نفرات برتر رنکینگ جهانی و نمایندگان کشور میزبان در تمامی بخشها شرکت دارند.
۳۹ کشور در این دوره از پیکارها حضور دارند که بیشترین تعداد مربوط به میزبان که در هر رده یک نماینده دارد (۱۲نفر). ژاپن با ۷ نفر (۴ نفر در بانوان و ۳ نفر در آقایان)، ایران با یک کاراتهکای زن (حمیده عباسعلی) و ۴ مرد (امیر مهدیزاده، سجاد گنجزاده، ذبیحاله پورشیب و علی اصغر آسیابری)، قزاقستان ۲ نفر (مرد)، عربستان یک نفر مرد، چین تایپه و چین هر یک با یک زن در این مسابقات حضور دارند.
مسابقات کاراته در ۲ گروه ۴ نفره پیگیری میشود و کاراتهکاها به صورت دورهیی با هم مبارزه خواهند کرد. در نهایت از هر گروه ۲ نفر (نفر اول و دوم) به مرحله نیمه نهایی صعود میکنند که نفر اول هر گروه با نفر دوم گروه بعدی مبارزه خواهد کرد.
برنامه مسابقات کاراته ورلد گیمز بدین ترتیب است:
سه شنبه ۳ مرداد
وزن ۶۰- کیلوگرم، امیر مهدیزاده
تاتامی ۱ ساعت ۱۲:۴۵ تا ۱۳:۴۵
نیمه نهایی: ساعت ۱۴:۴۵ تا ۱۵:۰۰
مدال برنز: ۱۷:۰۰ تا ۱۷:۳۰
فینال: ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۸:۴۵
اهدا مدال: از ساعت ۱۹:۱۵ تا ۱۹:۳۰
چهارشنبه ۴ مرداد
وزن ۷۵- کیلوگرم، علی اصغر آسیابری
تاتامی ۱ ساعت ۱۱:۱۵ تا ۱۲:۱۵
نیمه نهایی: ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۰۰
مدال برنز: ۱۷:۰۰ تا ۱۷:۳۰
فینال: ساعت ۱۸:۰۰ تا ۱۸:۳۰
اهدا مدال: از ساعت ۱۹:۱۵ تا ۱۹:۳۰
وزن ۸۴- کیلوگرم، ذبیح ا... پورشیب
تاتامی ۲ ساعت ۱۱:۱۵ تا ۱۲:۱۵
نیمه نهایی: ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۰۰
مدال برنز: ۱۷:۰۰ تا ۱۷:۳۰
فینال: ساعت ۱۸:۰۰ تا ۱۸:۳۰
اهدا مدال: ساعت ۱۹:۱۵ تا ۱۹:۳۰
چهارشنبه ۴ مرداد
وزن ۸۴+ کیلوگرم، سجاد گنجزاده
تاتامی ۲ ساعت ۱۲:۴۵ تا ۱۳:۴۵
نیمه نهایی: ساعت ۱۴:۴۵ تا ۱۵:۱۵
برنز: ۱۷:۰۰ تا ۱۷:۳۰
فینال: ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۸:۴۵
اهدا مدال: ساعت ۱۹:۱۵ تا ۱۹:۳۰
وزن ۶۸+ کیلوگرم، حمیده عباسعلی
تاتامی ۱ ساعت ۱۲:۴۵ تا ۱۳:۴۵
نیمه نهایی: ساعت ۱۴:۴۵ تا ۱۵:۱۵
مدال برنز: ۱۷:۰۰ تا ۱۷:۳۰
فینال: ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۸:۴۵
اهدا مدال: ساعت ۱۹:۱۵ تا ۱۹:۳۰
تاکنون کاراته ایران ۳ دوره در این مسابقات حضور داشته است که رهآورد آن دو مدال برنز بود: سال ۱۹۹۳ هلند، ۱۹۹۷ فنلاند و ۲۰۰۱ ژاپن.
سال ۱۹۹۳ سعید آشتیان اولین مدال کاراته ایران (برنز) در ورلد گیمز را به نام خود ثبت کرد. چهار سال بعد علیرضا کتیرایی مدال آشتیان را در فنلاند تکرار کرد. در سال ۲۰۰۱ مرحوم علی شاطرزاده به عنوان چهارمی رسید.
مهدی زاده فردا (سه شنبه) نخستین نماینده ایران در ورلد گیمز (بازیهای جهانی) هفت حریف را پیش رو دارد که هر کدام از آنها همانند امیر مهدی زاده دارای عناوین قاره ای و جهانی هستند.
برای َآشنایی بیشتر با حریفان مهدی زاده نگاهی گذار می کنیم به پرونده آنها :
سرشناس ترین حریف مهدی زاده بی تردید بروس سانتوس داگلاس برزیلی است، کاراته کایی که دو طلای یک نقره و یک برنز جهان را در پرونده اش دارد. چهار سال پیش در همین مسابقات که در کلمبیا برگزار شد مدال برنز گرفت و الان به واسطه قهرمانی در پان امریکن مجوز حضور در ورلد گیمز را به دست آورده است.
نفر بعدی جفری برنز کاراته کا کهنه کار هلندی است که هشت ماه پیش در فینال به امیرمهدی زاده باخت و مدال نقره گرفت و سال 2014 هم همین عنوان را در آلمان بدست آورد. اما در کاراته وان پاریس، هلند و رقابت های قهرمانی اروپا در سال 2017 ناکام بود و نتوانست انتظارات را بر آورده کند.
صوفیان آگودیل آذربایجانی سومین حریف مهدی زاده در ورلد گیمز است. آگودیل برنز جهانی 2016 فرانسه، نقره اروپا سال 2015 و برنز جهان در سال 2016 در کارنامه دارد.
حریف اسپانیایی مهدی زاده، گارسیا گومز ماتیاس است که طلا اروپا در سال 2016 را یدک می کشد.
فردوسی فرض علی اف از آذربایجان برنز جهانی 2016 را در کارنامه دارد و چند عنوان نایب قهرمانی و سومی کاراته وان دراختیار دارد.
عماد الملکی عربستانی دارای دو طلا، یک نقره و دو برنز کاراته وان در سال های 2016 و 2015 است و درازوسکی مسیج از لهستانی دیگر حریفان مهدی زاده در این رقابتها که عناوین چشمگیری ندارد.
انتهای پیام
نظرات