به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، هادی بنایی - مسئول امور استانها و مدیر پروژه «طرح پیوند» - با اشاره به اهمیت این پروژه گفت: با توجه به نامگذاری سال ۹۶ بهعنوان سال حصیر و حصیربافی، بهمن نامورمطلق - معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی - طرح کاروان پیوند را در راستای حمایت از تولیدکنندگان این صنعت با مضمون خرید محصولات با کیفیت حصیری به معاون رئیسجمهور و ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارائه کرد که با موافقت و حمایت روبهرو شد.
او اظهار کرد: این طرح با حمایت ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراحل تحقیق، بررسی و اجرایی خود را پشت سرگذاشت و در مرحله اول محصولات حصیری هشت استان خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، کرمان، یزد، خوزستان و گیلان محصولات و بافتههای حصیری خود را به ستاد ارسال کرده و نمایشگاهی ارزنده از این آثار در محل سازمان برپا شد.
بنایی ادامه داد: طرح پیوند که در راستای حمایت از تولیدکنندگان محصولات حصیری با تلاش معاونت صنایع دستی آغاز به کار کرد. در مرحله بعد، ۲۴ تیرماه این طرح در دو استان کرمان و شهرستان کهنوج و هرمزگان شهرستان میناب کلید خورد و محصولات با کیفیت و متنوع این دو استان بهصورت نمادین بارگیری شدند و به سمت تهران حرکت میکنند.
او افزود: در این اقدام، خرید تضمینی محصولات حصیری با مدیریت معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی و همکاری شرکت حامیان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام میشود.
مدیر پروژه طرح کاروان پیوند با تاکید بر اهمیت معرفی و ارائه هرچه بهتر محصولات حصیری در جامعه، گفت: این محصولات پس از جمعآوری از هشت استان به تهران رسیده و در مرحله بعد، در نمایشگاههای پیشبینیشده عرضه میشوند.
بنایی یادآوری کرد: محصولات حصیری دو استان کرمان و هرمزگان ۲۵ تیرماه ساعت ۱۱ صبح به تهران میرسد و با حضور ریاست سازمان، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی و همکاران و هنرمندان این حوزه در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مورد استقبال رسمی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات