به گزارش ایسنا، نمایشگاه «هنر خوشمزه» فرصتی است برای دیدن دلمشغولیها و نگاههای متفاوت چهار هنرمند به مقوله خوراکی، فرهنگ غذا و تاثیری که روی ابعاد مختلف زندگی ما دارد. زهرا قیاسی با دیدگاهی تاریخمحور به ارائه دستورالعملی برای تهیه یک اثر هنری معاصر با گوجه پرداخته و شرایط خلق هر دو را در یک بستر ثابت به چالش کشیده است. نسترن صفایی و علیرضا رسولزاده با ارائه اثری مشترک، به یکی از قدیمیترین نوشیدنی های ایرانی یعنی چای همراه نبات پرداختهاند. چای نبات که برای هر چیزی تجویز میشود، اینبار از دید این دو هنرمند برای مخاطبانشان بهگونهای مجسمهوار در آمده است. ندا ظرفساز نیز با دیدی انتقادی و در لایههای پنهان تهیه غذا در خانه، فعالیتی روزانه که با فرهنگ زنانگی پیوند خورده، سعی در آشکار کردن زاویهای دیگر از تاثیر این روزمرگی بر زندگی دارد.
در بیانیه این نمایشگاه آمده است: غذا و فرهنگ آن در جای جای زندگی ما تاثیر گذاشته است. عروسی میکنیم، شام میدهیم و وقتی که مردیم، نهار میدهند. نذری میپزیم تا خیر نصیبمان شود و ولیمه میدهیم چراکه مستحب است. با دوستی در کافهای به بهانه یک فنجان قهوه قراری میگذاریم و برای نوزادمان آش دندانی میپزیم. میگویند اگر به سفر رفتید، حتما پای سفرهی مردم آن سرزمین بنشینید تا آنها را بشناسید. تجربه غذا خوردن شاید عادی باشد، اما با تمام وجوه زندگی ما از لحاظ اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی گره خورده است. این نمایشگاه فرصتی برای دیدن تجربه شخصی این هنرمندان از مفهموم غذا، خوراکی و رابطه آنها با این مقوله از نگاهی متفاوت است.
نمایشگاه «هنر خوشمزه» جمعه، ۹ تیر ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۶ تا ۲۱ در عمارت «روبرو» افتتاح میشود و تا ۲۳ تیرماه برپا خواهد بود. علاقهمندان میتوانند یکشنبه تا جمعه، از ساعت ۱۴ تا ۲۱ از نمایشگاه یادشده دیدن کنند. گالری شنبهها تعطیل است.
عمارت «روبرو» در خیابان انقلاب (شرق به غرب)، نرسیده به چهارراه ولیعصر، بنبست کیانپور، پلاک ۷ قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات