به گزارش ایسنا، طهمورث حسنقلی پور، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: گمرک ایران با توجه به روند رو به شتاب جهانی شدن و تحولات اخیر در سطح ملی و بین المللی در زمینه مناسبات تجاری و لزوم حرکت به سمت گمرک الکترونیک ، تلاش کرده است تا همگام با حرکت شتابان و روبه رشد اقتصادی و ارتباطات جهانی ، متناسب با برنامه های توسعه و همچنین سند چشم انداز بیست ساله کشور در راستای تأمین رضایتمندی مردم، اهداف ، امکانات، روشها، برنامه ها ساز و کارهای خود را تنظیم کند.
وی افزود: با توجه به رویکرد سال 96 در مورد اقتصاد مقاومتی با رویکرد اشتغال و اهمیت گمرک کشور در مبارزه با قاچاق کالا که خود از دلایل اصلی از دست رفتن فرصت های شغلی می باشد.لذا پرورش و آموزش مدیران و کارشناسان فعال حوزه گمرک بسیار امر مهم و حیاتی می باشد.
رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، ادامه داد: لذا دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و گمرک جمهوری اسلامی ایران طبق تفاهم نامه ای مشترک، به عنوان قوی ترین و معتبرترین مرکز آموزش مدیران در کشور، طراحی و برگزاری دوره های تخصصی گمرک را در دستور کار خود قرار داد.
حسنقلی پور در پایان ضمن موثر دانستن این همکاری در پیشبرد اهداف کشور، خاطرنشان کرد: این دورهها با همکاری و مشارکت علمی این دانشکده و گمرک طراحی و اجرا میشود، همچنین این دانشکده علاوه بر دورههای کوتاه مدتی مانند آموزش کارگزاران و حق العمل کاران گمرکی، دورههای سامانه جامع گمرکی، طبقه بندی و ارزشی گذاری و ... اقدام به طراحی دوره مدیریت عالی کسب و کار MBA با گرایش گمرک در کشور نموده است.
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، این دوره به عنوان یک دوره بلند مدت یکساله طراحی شده و می تواند نیازهای آموزشی کارشناسان و متخصصین و علاقه مندان در این حوزه را پوشش دهد.
انتهای پیام
نظرات