به گزارش ایسنا، بیماریهای عروقی یکی از علل شایع و مهم در ایجاد زخمهای حاد و مزمن و آسیبهای بافت همبند بشمار میروند. در حال حاضر بسیاری از پژوهشگران و متخصصین بالینی و علوم پایه در تلاشند تا با استفاده از فناوریهای نوین، در بهبود روندهای تشخیصی، درمانی و مشکلات عروقی گامی موثر بردارند.
دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید، مدیر مرکز صبح امروز، چهارشنبه 10 خردادماه با اشاره به اهمیت موضوع عنوان کرد: بر اساس برنامه توسعه پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در حوزه ترمیم زخم و بافت، راهاندازی آزمایشگاه عروق وتخصصی واریس یکی از زیرساختهای اصلی به شمار میرود. این مرکز با توجه به فعالیتهای دانشبنیان گروههای پژوهشی و مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاددانشگاهی از فناوری لیزر و رادیوفرکوئنسی اقدامات درمانی غیر تهاجمی و سرپایی را به بیماران مبتلا به مشکلات واریس و زخمهای وریدی مزمن ارائه خواهد کرد.
وی تصریح کرد: همچنین در آزمایشگاه عروق با توجه به آخرین فناوری تشخیص، مشکلات عروقی (شریانی و وریدی) زیر نظر متخصصین و فلوشیپ رادیولوژی مداخلهای بررسی می شوند.
بر اساس اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، دکتر جاوید ضمن اشاره به اهمیت انجام پژوهشهای مرتبط با ترمیم زخم و بافت اعلام کرد: این مرکز آمادگی همکاری با مراکز دانشگاهی و خصوصی را به منظور استفاده از فناوریهای نوین در تشخیص و درمان زخمهای مزمن و آسیبهای بافت همبند خواهد داشت.
انتهای پیام
بخش واریس و آزمایشگاه عروق مرکز ترمیم زخم جهاد دانشگاهی افتتاح شد
بخش واریس و آزمایشگاه عروق مرکز ترمیم زخم و بافت جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با حضور دکتر سید مهدی طبایی، رییس واحد و دکتر محسن فاتح معاون پژوهشی و دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید مدیر مرکز ترمیم زخم و بافت یارا افتتاح شد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات