• دوشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۲:۲۰
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 96022415481
  • خبرنگار : 71461

/همه بیایید/

حضور حداکثری مردم باعث یأس استکبار جهانی می‌شود

حضور حداکثری مردم باعث یأس استکبار جهانی می‌شود

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: حضور حداکثری مردم در انتخابات باعث می‌شود که دشمنان به یأس و ناامیدی برسند و بدانند که ما با این حضور حداکثری و با بصیرت یکی از قدرتمندترین نظام‌های جهان را داریم.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین مختاری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و شکل‌گیری جمهوری اسلامی از همان ابتدا نظام براساس آراء آحاد ملت شکل گرفت، اظهار کرد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند، نظام ما از دو عنصر اساسی شکل گرفته است که نباید از آن غافل شویم؛ یکی اسلامیت و دیگری جمهوریت. اسلامیتِ ما بر اساس کتاب و سنت و آموزه‌های وحیانی دین اسلام است و جمهوریت در حضور حداکثری مردم و ابراز رأی و نظر عموم مردم بیان می‌شود که این دو عنصر شکل‌گیری نظام مکمل یکدیگر هستند.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در تمام انتخابات تصریح کردند که مردم حضور داشته باشند و انتخابات از اهمیت خاصی برخوردار است، چون نشانی از عنصر دوم یعنی جمهوریت کشور است؛ به همین دلیل انتخابات حائز اهمیت است. انتخاباتِ پیش رو از اهمیت خاصی برخوردار است، به دلیل اینکه در این انتخابات مقام دوم کشور و رئیس قوه مجریه انتخاب می‌شود.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به این مطلب که ما اکنون در منطقه و جهان اسلام شرایط بسیار حساسی داریم، تأکید کرد: استکبار جهانی می‌خواهد از تمام ظرفیت‌های خود برای توهین به مقدسات مسلمانان و ایجاد دو دستگی در بین آن‌ها بهره ببرد و متاسفانه می‌بینیم برخی رژیم‌های منطقه هم با این استکبار همراه شده‌اند. حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی می‌تواند به استکبار جهانی نشان بدهد که ما هرگز اجازه دخالت به شما را نمی‌دهیم و این حضور یک یأس و ناامیدی را برای دشمنان به دنبال دارد.

مختاری تأکید کرد: ما اگر بخواهیم نقشه‌های دشمنان را خنثی کنیم، باید در انتخابات حضور گسترده‌ای داشته باشیم، به همین دلیل است که مقام معظم رهبری بر حضور حداکثری مردم تأکید دارند. این حضور مردم از طرفی باید آگاهانه، با بصیرت و توأم با بینش و دانش و معرفت و آگاهی همراه باشد. ما با حضور در پای صندوق‌های رأی می‌توانیم از دستاوردهای انقلاب اسلامی صیانت کنیم و نظام خود را به عنوان یک نظام قدرتمند در جهان مطرح کنیم.

او در ادامه با اشاره به مناظره‌هایی که از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری برگزار شد و در برخی از آن‌ها شاهد کم توجهی به اخلاق اسلامی بودیم، افزود: این را همه می‌گویند که اخلاق در مناظره‌ها رعایت نشد و جدالی که رخ داد، جدال احسن نبود؛ یعنی برخلاف تعالیم و آموزه‌های وحیانی اسلامی این مناظره‌ها برگزار شد. بهتر بود که کاندیداها برای حفظ عزت و اقتدار مردم مناظره‌ها را منطقی‌تر و در چارچوب زوایای عقلانی برپا می‌کردند.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: ما درصدد نیستیم که بگوییم قصوری از سوی صداوسیما رخ داده، اما می‌توانیم بگوییم که اگر مجری و صداوسیما وارد این امر می‌شد، شاید شاهد بی‌احترامی کمتری از سوی کاندیداها نسبت به یکدیگر بودیم. مجری می‌توانست تذکر بدهد و بگوید به سوالی که مطرح شده و از سوی افراد فرهیخته برای آن برنامه تنظیم شده چرا پاسخ داده نمی‌شود. در این صورت شاید می‌شد کنترلی بر مناظرات انجام شود.

مختاری تأکید کرد:‌ اگر قرار نیست که کاندیداها به سوالاتی که مطرح می‌شود پاسخ بدهند تا از این طریق مردم به آگاهی برسند، پس چرا اصلا سوالی مطرح می‌شود؟ باز تکرار می‌کنم ما نمی‌خواهیم بگوییم قصوری از سوی صداوسیما بوده است، خود کاندیداها قاعدتا در شکل‌گیری این گونه مناظراتی که به دور از اخلاق اسلامی است سهیم بوده‌اند. امیدواریم که تمام اقشار مردم با یک بینش و آگاهی صحیحی به پای صندوق‌های رأی بیایند تا بتوانیم از خون شهدا پاسداری کرده و وصیت امام راحل را در جامعه عملیاتی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha