دکتر علیرضا فارسی در گفتوگو با ایسنا، در ارزیابی از دهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی و مقالات ارایه شده در زمینه روانشناسی و رفتار حرکتی اظهار کرد: با توجه به این که همایش بینالمللی بود، بهتر بود در هر حوزه علوم ورزشی مقالات تخصصیتری ارایه میشد تا در دانشافزایی و ارتقای سطح علمی فارغالتحصیلان و دانشجویان علوم ورزشی تاثیر زیادی داشت. ضمن این که معتقدم باید در چنین همایشهایی مقالات هدفمندتر و سفارشمحور باشد تا مقالاتی که شناسنامهدار و دارای هویت هستند مورد پذیرش قرار بگیرند. نه این که برگزارکننده هر مقالهای را در قالب سخنرانی یا پوستر مورد پذیرش قرار دهد که ارزش ارایه نداشته باشد.
او افزود: هر چقدر مقالات تخصصیتر و فنی باشند، بدون تردید سطح علمی این گونه همایشها ارتقاء پیدا میکند و اساتید، محققان و پژوهشگران با انگیزه بیشتری در چنین همایشهایی شرکت میکنند. در دهمین همایشبینالمللی علوم ورزشی ما کمتر شاهد مقالات تخصصی و فنی بودیم و در هر زمینه مقالاتی ارایه شد که شاید در ارتباط با حوزه علوم ورزشی نبود. به نظر میرسد مقالات سفارشمحور و باید براساس نیاز جامعه ورزش کشور باشد تا بتواند مشکلی را از ورزش برطرف کند. نه این که بخواهیم تنها با ارایه مقاله رفع تکلیف کرده باشیم.
فارسی همچنین درباره سطح علمی اساتید خارجی حاضر در دهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی گفت: برخی از اساتید خارجی به ویژه در روانشناسی و رفتار حرکتی به حدی سطح علمی آنها پایین بود که چیزی برای گفتن نداشتند. به اعتقاد من هزینهای که صرف اساتید خارجی کرده بودند با همین هزینه میتوانستند بهترین و مناسبترین اساتید داخلی را در رشته رفتار حرکتی برای این همایش انتخاب کنند که حداقل دانشجویان، محققان و پژوهشگران این رشته از نظر علمی چیزی یاد میگرفتند.
رییس دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم در همایشهای آینده برپایی چنین همایشهایی در راستای کمک به ورزش کشور باشد و بتوانیم یافتههای علمی و نتایجی که از چنین همایشهایی کسب میشود در فدراسیونها بهره لازم را از آن ببریم تا ارتباط ضعیفی که اکنون بین دستگاههای اجرایی ورزش و دانشگاهها وجود دارد، پررنگ تر کنیم.
انتهای پیام
نظرات