• سه‌شنبه / ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96012912964
  • خبرنگار : 71413

ادای احترام چینی‌ها به «مارکز»

ادای احترام چینی‌ها به «مارکز»

نویسندگان مطرح و کتاب‌دوستان چینی به مناسبت سومین سال درگذشت «گابریل گارسیا مارکز»، با برپایی مراسمی به این نویسنده کلمبیایی برنده نوبل ادای احترام کردند.

به گزارش ایسنا، «پرنسا لاتینا» نوشت: «گابریل گارسیا مارکز» نویسنده فقید رمان «صد سال تنهایی» از مشهورترین و محبوب‌ترین رمان‌نویسان خارجی در میان خوانندگان چینی است. روز گذشته (۲۹ فروردین) علاقه‌مندان به کارهای او چندین برنامه بزرگداشت را به مناسبت سومین سال فقدان او در پکن ترتیب دادند.

دیپلمات‌ها، کلمبیایی‌های ساکن پکن‌، روزنامه‌نگاران داخلی و خارجی، هواداران «گابو» و تعدادی از برجسته‌ترین نویسندگان چینی روز گذشته در موزه «جینتای» پکن گرد هم آمدند و در کنار مجسمه یادبود «مارکز» به او ادای احترام کردند.

این مجسمه سال ۲۰۱۳ توسط «یوان ژیکون» هنرمند طراحی و در مرکز پارک «چائویانگ» نصب شد. در این پارک ۲۳ مجسمه از قهرمان‌ها، دانشمندان و هنرمندان سرتاسر جهان نصب شده که یکی از آن‌ها به «گابو» تعلق دارد. کتاب‌های «مارکز» از دهه ۱۹۸۰ به چین راه پیدا کرد و از آن زمان تاکنون میلیون‌ها نفر به کارهای استاد سبک رئالیسم جادویی علاقه‌منده شده‌اند.

«صد سال تنهایی»،‌ «پاییز پدرسالار»، «توفان برگ»، «وقایع‌نگاری یک مرگ از پیش‌ اعلام شده»، «برای سخنرانی نیامده‌ام»، «ساعت شیطان»، «کسی به سرهنگ نامه نمی‌نویسد»، «عشق سال‌های وبا» و «داستان یک ملوان کشتی‌شکسته» از جمله کارهای این نویسنده برنده نوبل هستند که به زبان ماندارین ترجمه شده‌اند.

 «گابریل گارسیا مارکز» از بزرگ‌ترین چهره‌های ادبیات اسپانیولی‌زبان و آمریکای لاتین بود که در سال ۱۹۸۲ به جایزه‌ نوبل ادبیات دست یافت. «گابو» به ‌عنوان پیشتاز سبک «رئالیسم جادویی» شهرت داشت.

«صد سال تنهایی» که نمونه‌ بارز رئالیسم جادویی است، معروف‌ترین اثر «مارکز» محسوب می‌شود. «پاییز پدرسالار»، «عشق سال‌های وبا»، «خاطره دلبرکان غمگین من» و «گزارش یک مرگ» از دیگر کتاب‌های معروف این نویسنده‌ برجسته هستند که آثارش تا کنون به بسیاری از زبان‌ها ترجمه شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha