• چهارشنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 94052111683
  • خبرنگار : 71413

تکلیف خاکستر «مارکز» مشخص شد

تکلیف خاکستر «مارکز» مشخص شد

خانواده «گابریل گارسیا مارکز» نویسنده فقید کلمبیایی پس از گذشت یک سال از درگذشتش، اعلام کردند خاکستر او در شهر کارتاخنا به نمایش درمی‌آید.

خانواده «گابریل گارسیا مارکز» نویسنده فقید کلمبیایی پس از گذشت یک سال از درگذشتش، اعلام کردند خاکستر او در شهر کارتاخنا به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کارتاخنا شهر کارائیبی که مارکز زمانی در آن زندگی می‌کرد‌، به عنوان محل دائمی نمایش خاکستر او معرفی شد.

«مرسدس بارچا» و دو پسر مارکز که آوریل سال گذشته در مکزیک دیده از جهان فروبست، این خبر را اعلام کردند. گابو در سال 1948 راهی کارتاخنا شد و شغل خود به عنوان روزنامه‌نگار در نشریه محلی «ال‌یونیورسال» را آغاز کرد.

باقی‌مانده جسد سوزانده‌شده نویسنده «صد سال تنهایی» از ماه دسامبر در مرکز تاریخی این شهر نمایش داده می‌شود. گابو داستان بسیاری از کارهایش از جمله «عشق سال‌های وبا» را در این شهر روایت کرده است.

به گزارش بی‌بی‌سی،‌ او که ویلایی در این شهر داشت، ‌تا پایان عمر به آن‌جا رفت‌وآمد داشت. نویسنده «پاییز پدرسالار» همچنین بنیادی را برای آموزش روزنامه‌نگاران آمریکای لاتین در کارتاخنا تاسیس کرد.

سال 1999 بود که خبر رسید این نویسنده که سه دهه پایانی عمرش را در مکزیک سپری کرد، به سرطان غدد لنفاوی مبتلاست. سال 2013 نیز برادرش خبر داد گابو با بیماری آلزایمر دست و پنجه نرم می‌کند و دچار اختلال مشاعر شده است. انتشار این خبر جنجال‌های بسیاری را در رسانه‌های بین‌المللی به پا کرد.

سرانجام این نویسنده سال گذشته درست چند هفته پس از تولد 87 سالگی‌اش به دلیل ابتلا به عفونت ریه در بیمارستان بستری شد و هفدهم آوریل در شهر مکزیکوسیتی درگذشت.

گابریل گارسیا مارکز از بزرگ‌ترین چهره‌های ادبیات اسپانیولی‌زبان و آمریکای لاتین بود که در سال 1982 به جایزه‌ نوبل ادبیات دست یافت. گابو به ‌عنوان پیشتاز سبک «رئالیسم جادویی» شهرت داشت. «صد سال تنهایی» که نمونه‌ بارز رئالیسم جادویی است، معروف‌ترین اثر مارکز محسوب می‌شود. «پاییز پدرسالار»، «عشق سال‌های وبا»، «خاطره دلبرکان غمگین من» و «گزارش یک مرگ» از دیگر کتاب‌های معروف این نویسنده‌ برجسته هستند که آثارش تا کنون به بسیاری از زبان‌ها ترجمه شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha