به گزارش ایسنا، دکتر عادل سیوسهمرده در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: بومی گزینی قانونی مصوب مجلس است اما به اهداف مورد نظر دست پیدا نکرده و هم اکنون این طرح در مجلس مطرح شده که یا تعلیق و یا حذف شود.
وی ادامه داد: سهم دانشگاه کردستان از این میزان دانشجو 2 درصد بوده و از این لحاظ جزو سه استان آخر کشور هستیم و اگر ظرفیت خود را پایین بیاوریم فضا را برای سایر دانشگاه های دولتی کشور باز کرده ایم و استان آخر کشور خواهیم شد.
سی و سه مرده با بیان اینکه دانشگاه کردستان از لحاظ کیفیت در زمره استان های برتر کشور بوده عنوان کرد: کیفیت این دانشگاه با دانشگاه های اقلیم عراق قابل مقایسه نیست و کیفیت ما بسیار بالاتر است.
معاون آموزشی دانشگاه کردستان در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان براساس تواناییهای علمی در میان کل دانشگاه های کشور رتبه 24 را دارد افزود: براساس رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام در ایران، دانشگاه کردستان رتبه بیست و پنجم را دارد.
به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست خبری معاون امور دانشجویی دانشگاه کردستان طی سخنانی با اشاره به اینکه در حال افزایش سرانه فضای خوابگاهی در دانشگاه هستیم، گفت: سرانه خوابگاه دانشجویی در کشور 12.5 درصد و در استان کردستان 10.1 درصد است.
سلیمانی، در ادامه اظهار کرد: دانشگاه کردستان در چند سال اخیر از لحاظ علمی پیشرفت های خوبی را داشته و پیشرفت و توسعه علمی متناسب با رشد دانشجویی است.
وی با بیان اینکه در برنامه پنجم توسعه بر ایجاد خوابگاه های خودگران و واگذاری آن به بخش خصوصی تاکید شده و قانون خوابگاهسازی در کشور نیز ممنوع شده است، تاکید کرد: دانشگاه کردستان برخلاف سایر دانشگاهها 100 درصد دانشجویان دختر و پسر را اسکان داده و تمامی خوابگاه های ما دارای سالن مطالعه است. در دانشگاه کردستان بر خلاف سایر دانشگاهها، دانشجویان چهار سال تحصیل خود را در خوابگاه با تراکم بیشتری می گذرانند.
انتهای پیام
نظرات