• جمعه / ۳ دی ۱۳۹۵ / ۰۲:۲۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 95100100684
  • خبرنگار : 71282

چگونگی تحقق رشد اقتصادی ۷.۴درصدی/۱۰/

مردم حق دارند کاهش تورم را باور نکنند

مردم حق دارند کاهش تورم را باور نکنند

یک مقام مسئول کارگری تحقق رشد اقتصادی ایران را در اجرای برجام دانسته و می‌گوید درست است که تورم پایین آمده و رشد اقتصادی اتفاق افتاده ولی مردم به دلایلی آن را باور نمی‌کنند و حق هم دارند.

علی اصلانی در گفت‌وگو با ایسنا، دستیابی به رشد ۷.۴ درصدی اقتصاد را مورد ارزیابی قرارداد و گفت: اولین جرقه‌های رشد اقتصادی با اجرای برجام زده شد و تاثیر خود را بر بخش‌های مختلف اقتصاد گذاشت البته زمزمه‌های لغو برجام و برهم خوردن آن و بازگشت دوباره تحریم‌ها مدتی نوسان را در بسیاری از بازارهای داخلی از جمله ارز حاکم کرد از این رو باید به هر طریق ممکن برجام را نگه داریم.

وی ادامه داد: ممکن است عده بسیاری رشد ۷ درصدی را قبول نداشته باشند و بگویند آمارسازی است و یا واقعیت ندارد در حالی که این طور نیست کمی رشد اتفاق افتاده و تورم پایین آمده است منتها هضم آن برای مردم سخت است و بنا به دلایلی آن را نمی‌پذیرند.

عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار درباره چرایی لمس نکردن آمارهای رشد اقتصادی و کاهش هزینه‌ها از سوی جامعه، گفت: چون اقتصاد ما پویا نیست و فاصله نرخ تورم در کشور با خط فقر زیاد است اثر خودش را نشان نمی‌دهد.

وی افزود: بگذارید صادقانه بگویم مردم زمانی پایین آمدن تورم و کاهش قیمتها را می‌پذیرند که شیر دامدار ۲۵۰۰ تومان خریداری شود ولی آنها شیر را ۲۰۰۰ تومان بخرند و با اعلام کاهش تورم، بگویند وضعشان خوب شده است اما ۷۰ درصد مردم قشر متوسط به پایین و کارگری هستند و متاسفانه دولتها همواره روی کالاهای مصرفی مردم دست گذاشته‌اند.

این مقام مسئول کارگری ادامه داد: می‌گویند تورم در ایران به خط قرمز رسیده و کمتر از این به زیان اقتصاد است ولی هضم این حرف برای طبقه متوسط سخت است چون برای آنها مهم نیست سانتافه ۲۰۰ میلیون تومان شده باشد مهم قیمت شیر و تخم مرغ و نان است.

به اعتقاد اصلانی اکثر مردم مشارکت اقتصادی ندارند چون نمی‌توانند خانه بخرند یا ماشین خود را عوض کنند و قدرت خرید پایین دارند به همین دلیل هرکاری که دولت برای کم کردن نرخ تورم و بالا بردن رشد اقتصادی انجام دهد آن را احساس نمی‌کنند و از این جهت باید به مردم حق بدهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۰-۰۳ ۰۷:۰۳

در محاسبه تورم باید نوع کالایی که مردم روزانه یا ماهانه خریداری می‌نمایند ملاک باشد نه اقلام بزرگتر .

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۰۳ ۱۱:۲۵

شما یه جوری میگین تورم انگار تورم ندیده‌اید! در در دوره احمدی نژاد شب می‌خوابیدیم صبح پا می‌شدیم قیمت اجناس 20درصد بالاتر می‌رفت. گوجه، خیار، پرتقال، مرغ و نان همه ی اینها یه صفر بهشون اضافه شد در دوره احمدی نژاد. این دولت واقعا مهار کرده تورم رو و این اوج بی انصافی شماهاست. ضمن اینکه نفت در زمان این دولت بی‌نهایت ارزان شد. با تمامی این ویرانی ها و فسادهایی که دولت احمدی نژاد از خود به جای گذاشته بود و همچنان هم برخی از اینا ادامه دارد - مثل حقوق های نجومی - باز هم این دولت توانست تا جای ممکن روند اقتصاد ملکت رو مثبت کند