• دوشنبه / ۲۹ آذر ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 95092917575

نوشتار حسین کیانی همزمان با اجرای نمایشش

«تئاتر سعدی،تابستان سی و دو» + عکس

«تئاتر سعدی،تابستان سی و دو» + عکس

نویسنده و کارگردان نمایش «تئاتر سعدی، تابستان سی و دو» همزمان با اجرای این اثر نمایشی در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر یادداشتی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، حسین کیانی در نوشتارش آورده است:«روزهای سخت نگارش چندین و چندباره نمایشنامه «تئاترسعدی، تابستان سی و دو» و سپس تمرین آن در شرایط بسیار دور از تئاتر حرفه‌ای روزگار ما. من را به این آرزو رسانده که ای کاش یا من نباشم و دیگر کار تئاتر نکنم یا باشم و کار دیگری به غیر از تئاتر کنم. آرزویی که شاید هر هنرمند تئاتری که به اصالت این هنر باور دارد و از بهبود شرایط اجرای این هنر رو به نا امیدی می رود. بی‌شک چندین بار به آن اندیشیده است.

اما چرا تئاتر ما حرفه‌ای نیست ؟ و اساسا تئاتر حرفه‌ای چیست؟ پرسشی است که در این مجال اندک و پرعجله‌ای که شما جناب آقا یا سرکارخانم این اعلان را مطالعه می‌فرمایی نمی‌توان بدان پاسخی در خور داد. شاید تنها حرفی که بتوان در این باب زد این است که تماشاگر گرامی،همانطور که شما در زندگانی باید به کاری و کسی و شغلی و حرفه‌ای مشغول باشی و روزگارت را از این راه بگذرانی، هنرمند تیاتر نیز باید به کار و کسب و حرفه تیاتر مشغول باشد تا هم روزگارش بگذرد و هم این که بتواند کیفیتی را که شما از هنر او انتظار داری عرضه کند. اما می‌دانی فرق حرفه جنابعالی یا حرفه شما بانوی گرامی با حرفه هنرمند تیاتر چیست؟

حرفه هنرمند تیاتر نه تعریف مشخصی دارد نه در قوانین کار و ردیف مشاغل ثبت و ضبط است، نه زمینه‌ای غیر از همین چند سالن و امکانات محدود برای انجامش وجود دارد. نه استمراری دارد، نه آینده‌ای. نه می‌توان روی آن کمترین حسابی برای گذران زندگی باز کرد.نه در دوایر دولتی و غیر دولتی و هر کجای جامعه بیان کرد که چه کاره‌ای. چون بلافاصله می‌پرسند، نه! منظورم شغل شماست نه علاقه‌تان! و تو نمی‌توانی بگویی، این که گفتم، نه صرفا علاقه‌ام ، بلکه حرفه‌ام تیاتر است. واقعا شغلم همین است! نمی‌توانی بگویی چون حتی خودت هم باور نداری که تیاتر در جامعه‌ات می‌تواند تبدیل به شغل شود.

سرت را دردسر نمی‌دهم تماشاگر محترم که دلایل این بی‌باوری چیست که تو خود دانی و آنچه می‌بینی و آنچه می‌شنوی از این ساز کج کوک روزگار ما. تقدیم به هنرپیشگان تیاتر سعدی.»

در این نمایش شهرام حقیقت‌دوست با گریم متفاوتی ظاهر شده است که سن‌اش را پیر نشان می‌دهد.

نمایش «تئاتر سعدی، تابستان سی و دو» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی هر روز غیر از شنبه‌ها ساعت 19:30 با بازی ( به ترتیب حروف الفبا) علیرضا آرا، خاطره اسدی، حمید حسینی، شهرام حقیقت دوست، امیررضا دلاوری، اشکان دلاوری، مجید رحمتی، علی سلیمانی سرنسری، علی محمدی، سهیل ملکی و رویا میرعلمی در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha