• شنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۵ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95081510496
  • منبع : نمایندگی فارس

قطار جایزه داستان کوتاه عاشورا به ایستگاه آخر رسید

قطار جایزه داستان کوتاه عاشورا به ایستگاه آخر رسید

آیین اختتامیه دوره جایزه ادبی داستان کوتاه عاشورا همزمان با سی و یکمین شب شعر عاشورا در شیراز برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری فارس، در این نشست که به همت مشترک ستاد برگزاری شب شعر عاشورا و حوزه هنری فارس در مجموعه فرهنگی هنری شیراز برگزار شد، رئیس حوزه هنری فارس گفت: خوشحالیم که در شهر شیراز چراغ شب شعر عاشورا سی و یک سال روشن مانده و خوشحالیم که امسال چراغ کار داستان نیز روشن شده است.

محمد کرم‌اللهی افزود: معتقدم برنامه داستان نیز باید با لحاظ تمام شرایط حرفه‌ای و دقیق برگزار شود تا همچون مراسم شعر به مرجع داستان دینی بدل شده و حرف اول را در این زمینه بزند.

رئیس حوزه هنری فارس گفت: کار بزرگ اسباب و لوازمی می‌طلبد و شرایطی دارد که باید رعایت شود، ما نیز تلاش خواهیم کرد  با یاری خداوند و نظر لطف حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، در دوره های پیش رو کاری کنیم که اسباب بزرگی این کار فراهم شود.

وی با اشاره به پیشنهاد آموزش در این عرصه گفت: بحمدالله در شروع کار چهره های مطرح داستان دینی در کنار این کار بوده اند. حضور این اساتید می تواند به کار ریشه ای کمک کند و ما نیز نگاهی جز کار ریشه ای و پایه ای نداریم.

در بخش دیگر این جلسه قاسمعلی فراست دبیر علمی نخستین دوره جایزه داستان کوتاه عاشورا گفت: خدا را شکر می کنم که به ما این توفیق را داد که در این کار بزرگ مشارکت داشته باشیم و به راحتی به خود اجازه می‌دهم از جانب همه دوستان این فعالیت را نوکری حضرت سیدالشهدا امام حسین علیه السلام بخوانم.

وی افزود: برای این کار سراغ چهره های مطرح داستان نویسی رفتم و عزیزانی همچون حسین فتاحی و مجید قیصری و حمید گروگان که همراه بودند همه از بزرگان این کار هستند و همه آنها نیز با عشق به سراغ این کار آمده‌اند.

فراست استقبال از این دوره را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: انبوه آثار رسیده به دبیرخانه نشان می دهد این حوزه جای کار دارد و باید به آن توجه کرد و من نیز از خدا می خواهم و نظر لطف حضرت امام حسین علیه السلام را آرزو کرده و قول می دهم که تا توان دارم پای کار این برنامه بمانم.

در ادامه مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری فارس گفت: ستاد برگزاری شب شعر عاشورا از دیرباز درصدد توجه به سایر هنرها بوده است که دعوت از سینماگرانی همچون مرحوم سلحشور و ابراهیم حاتمی‌کیا در این راستا بوده است.

هاشم کرونی افزود: اجرای تئاتر و تعزیه و برپایی نمایشگاه گرافیک و... در حاشیه برنامه را نیز می‌توان در همین راستا دید اما داستان به عنوان یار قدیمی شعر از سال‌ها پیش مورد توجه بوده و حتی تلاش‌هایی در این رابطه انجام و کتاب‌هایی منتشر شد، امیدواریم این فراخوان و گردهمایی نقطه ثمردهی و تثبیت این تلاش‌ها باشد.

او گفت: به پیشنهاد مشترک ستاد برگزاری شب شعر عاشورا و دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری فارس از هیئت داوران درخواست داریم که پس از پایان هر دوره، بیانیه‌ای تحلیلی درباره وضعیت داستان دینی ایران و آثار رسیده را به عنوان یک سند منتشر کند.

بر اساس این گزارش، با رای هیئت داوران، هیچ اثری در این دوره شایسته مقام اول شناخته نشد و  سید صادق موسوی از خوزستان با داستان "رستگاری" و حمزه ولی‌پور از کرج با داستان "خاک"  مشترکا عنوان دوم را کسب کردند. سارا رئیسی از شیراز نیز با داستان " ما سه‌ نفر" به‌عنوان حائز رتبه سوم معرفی شد.

همچنین بر اساس نظر هیئت داوران، آثار محمد اسطیری، محمد خوشناوند، نوشین دالوند، سیدمهدی موسوی و یاسین حجازی شایسته تقدیر شناخته شد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha