جشنواره فجر

  • یکشنبه / ۹ آبان ۱۳۹۵ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95080906127
  • خبرنگار : 71454

پاکستان مالیات تحمیلی برای حج عمره را نمی‌پذیرد

پاکستان مالیات تحمیلی برای حج عمره را نمی‌پذیرد

اتحادیه آژانس‌های مسافرتی پاکستان اعلام کرد، مالیات سنگین صدور ویزای حج از سوی مقامات سعودی را نمی‌پذیرد و خواستار دخالت نخست‌وزیر در این موضوع شد.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی تایمز،‌ «شامشر علی»، رئیس اتحادیه آژانس‌های مسافرتی پاکستان در نشست خبری در پیشاور گفت: پیش از این هزینه صدور ویزای حج و عمره ۶۵۰ ریال (عربستان) بود، اما این رقم به یک‌باره به ۲۶۵۰ ریال افزایش یافته که این امر موجب می‌شوند سالانه میلیون‌ها نفر از محرومین نتوانند به زیارت خانه خدا بروند و جلوگیری از رفتن مسلمانان به اماکن مقدس بر خلاف مکتب اسلام است.

وی در ادامه گفت: سالانه ۱.۲ میلیون نفر به عمره و ۱۸۴ هزار نفر نیز به حج می‌روند و تصمیم جدید سعودی‌ها برای تحمیل مالیات جدید بر صدور ویزا موجب خواهد شد ۴۰ درصد ار مردم از حج و عمره محروم شوند.

وی با اشاره به اینکه پیش از این کشورهای دیگر چون مصر، مراکش، ترکیه، اردن و آفریقای جنوبی نیز به این تصمیم اعتراض کرده‌اند گفت: ۳۶ ایرلاین در پاکستان فعال هستند و در صورت افزایش مالیات، هزاران نفر از کارکنان این ایرلاین‌ها شغل خود را از دست خواهند داد.

وی همچنین گفت: بیش از هزار آژانس مسافرتی در پاکستان که از پرداخت‌کنندگان مستمر مالیات هستند با حج و عمره درگیرند و این تصمیم ضرر و زیان بزرگی به اقتصاد کشور نیز وارد خواهد کرد و از سوی دیگر کاهش تعداد زائران حج و عمره خسارات قابل ملاحظه‌ای به اقتصاد خود عربستان نیز وارد می‌کند و هتلداران، فروشندگان و مغازه داران دولت سعودی را تحت فشار قرار خواهند داد.

رئیس اتحادیه آژانس‌های مسافرتی پاکستان با انتقاد از سیاست خارجی دولت فدرال این کشور گفت: پاکستان وزیر امور خارجه نداشته و به همین دلیل با مشکلات زیادی در پرداختن به مسائل خارجی مواجه است. وی با اشاره به رابطه نواز شریف، نخست وزیر پاکستان با مقامات سعودی گفت وظیفه اوست تا نقش خود را برای برداشتن این مالیات ایفا کند.

طبق تصمیم جدید کابینه وزرای عربستان، زائرانی که برای دومین‌بار قصد سفر به سرزمین وحی در قالب حج عمره و تمتع را دارند، می‌بایست مبلغ ۲ هزار ریال سعودی (یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) بابت هزینه صدور ویزا پرداخت کنند.

پیش از این مسلمانان مراکش نیز در اعتراض به تصمیم سعودی‌ها برای دریافت هزینه چشمگیر صدور ویزای حج، این مناسک الهی را تحریم کرد و مصری‌ها نیز به این تصمیم اعتراض کرده‌اند و با تشکیل کمیته‌ای با همکاری وزارت امور خارجه، به عربستان سفر کرده‌اند تا آنها را متقاعد به تغییر تصمیم خود کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha