• یکشنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۵ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 95072514073

بیژن بیرنگ مطرح کرد

نمایش خانگی جای تجربه کردن نیست

نمایش خانگی جای تجربه کردن نیست

بیژن بیرنگ درباره اهمیت شبکه نمایش خانگی و تجربه در این فضا برای ساخت اثر نمایشی، گفت: دو بار تلاش کردم در این حوزه آثار متفاوتی تولید کنم اما متوجه شدم نمایش خانگی جای تجربه کردن نیست.

این کارگردان در ادامه به ایسنا یادآور شد: «عشق تعطیل نیست» که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و برای نمایش خانگی تولید کردم، تجربه‌های تازه‌ای به من داد.

این کارگردان با اشاره به اینکه درخارج از ایران شرایط متفاوتی وجود دارد، توضیح داد: در خارج از ایران سریال‌ها و فیلم‌هایی هستند که برای شبکه‌های مختلف تلویزیونی ساخته و بعد وارد نمایش خانگی می‌شود اما ما در ایران سریال یا فیلم‌هایی می‌سازیم که تنها برای شبکه نمایش خانگی است و این اتفاق کمی خاص و مخصوص خود ما است.

بیرنگ با بیان اینکه شبکه نمایش خانگی نه قواعد سینما را دارد و نه قواعد تلویزیون را گفت: در این فضا دو راه پیش روی سازندگان اثر قرار می‌گیرد، ابتدا اینکه می‌خواهد اثر با کیفیت تولید کند و دیگر اینکه به دنبال بازگشت سرمایه‌اش است.

کارگردان «همسران» مشکل دیگر شبکه نمایش خانگی را تبلیغ در این حوزه عنوان کرد و افزود: در شبکه نمایش خانگی امکان و قدرت تبلیغ وسیع وجود ندارد، مگر اینکه سرمایه گذار قوی پشت کار باشد.

بیرنگ در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره یاس ادامه داد: جشنواره‌ها از جمله جشنواره یاس باید رویکرد خود را برای تشویق آثاری که با کیفیت بوده و فروش قابل قبولی داشته‌اند، بگذارد.

وی درباره برگزاری جشنواره «یاس» که به طور اختصاصی به فیلم‌های ویدئویی و نمایش خانگی می‌پردازد، گفت: همیشه درباره جشنواره‌ها یک اعتقاد کلی دارم اینکه مثلا سینمای کودکی داشته باشیم که بفروشد یا سینمای کودکی که جایزه بگیرید و این بستگی دارد که جشنواره هدفش ازاین قضیه چیست؟

بیرنگ افزود: اگر فکر کنیم به کاری که فروش نداشته است اما خیلی فاخر بوده جایزه بدهیم، آن وقت بخش خصوصی به این طرف کشیده می‌شود، تفکر غلطی است چرا که اصلا ظرفیت بخش خصوصی درسینمای خانگی برای این است که اثری تولید شود و بازده مالی هم داشته باشد.
او خاطرنشان کرد: اما اگر رویکردمان در برگزاری جشنواره‌ها تشویق آثاری با کیفیت باشد و فروش قابل قبولی هم داشته باشد، آنها را به ادامه فعالیت در این حوزه تشویق کنیم، به نظرم نگاه مثبتی است.

چهارمین جشنواره بین المللی فیلم یاس به دبیری مصطفی ابطحی ۹ تا ۱۳ آبان در استان مازندران برگزار می‌شود.

انتهای  پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha