به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به منظور تصویب رشته داروسازی واحد اراک دکتر سیدعلی ابطحی معاون علومپزشکی دانشگاه آزاداسلامی، دکتر محمد عبداللهی دبیر شورای بورد تخصصی رشته داروسازی، دکتر احمد فخری رییس اداره نظارت و ارزشیابی دانشگاههای آزاد در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر ناصر استاد مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، دکتر امین قاسم بیگلو مدیر کل توسعه خدمات سلامت دانشگاه آزاد اسلامی ضمن دیدار با رییس دانشگاه آزاداسلامی استان و سایر مسؤولان این واحد دانشگاهی، از دانشکده داروسازی و آزمایشگاههای دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک بازدید کردند.
دکتر ناصر استاد، مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در خصوص آماده کردن تمام زیرساختها و تجهیزات آزمایشگاهی دانشکده داروسازی در واحد اراک گفت: یکی از مزایای راهاندازی این دانشکده این است که در هر منطقهای راهاندازی شود، صنایع وابسته به آن نیز رشد خواهد کرد.
استاد با بیان اینکه ایجاد دانشکده داروسازی زیر ساختها، امکانات و هزینههای زیادی نیاز دارد، افزود: این دانشکده میتواند با ایجاد زیرساختها در زمینههای جدید به عنوان دانشگاه پیشرو در منطقه باشد.
وی جذب هیأت علمی از طریق انعقاد تفاهمنامه با دانشگاههای علوم پزشکی و درنظر گرفتن نیروی ثابت را برای توسعه دانشگاه ضروری دانست و خاطرنشان کرد: برای رسیدن به توسعه باید تا حد امکان از تخصصهای رشتههای داروسازی استفاده کنید.
مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور راهاندازی دورههای تخصصی داروسازی، انعقاد قرارداد و تفاهمنامه با صنعت و راهاندازی آزمایشگاه مرجع برای تحقیقات صنعتی را مهم ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل فعالیت گروه پزشکی در کنار گروه غیر پزشکی این پتانسیل را دارد که از این امکانات استفاده کند و طرحهای مشترک انجام دهد و دورههای بینرشتهای مربوط به داروسازی را راهاندازی کند.
در این بازدید دکتر علیرضا نظامآبادی، رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه آزاداسلامی استان ارائه کرد.
دبیر هیأت امنای استان مرکزی با بیان اینکه بیشترین آمار دانشجویان استان مرکزی مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی است، گفت: در استان بیش از 106 هزار دانشجو تحصیل میکنند که قریب به 50 درصد آنها متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی هستند و بیش از 58 درصد دانشجویان استان در مقطع تحصیلات تکمیلی نیز به دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی تعلق دارند.
وی گفت: طبق آخرین طبقهبندی دانشگاهها، دانشگاه آزاداسلامی اراک بر اساس رتبهبندی پایگاه رتبهسنجی دانشگاهها (سایماگو) رتبه 57 در بین 100 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی برتر کشور در زمینه فعالیتهای پژوهشی و تولید علم و رتبه 8 در بین دانشگاههای آزاد اسلامی کشور را داراست که طی یک سال گذشته رتبه این واحد دانشگاهی از رتبه 8 به 6 در بین دانشگاههای آزاد اسلامی برتر کشور ارتقاء یافته است.
رییس دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک با اشاره به اینکه طبق برنامهریزیهای انجام شده در واحد بنا داریم در سالهای آتی جزء سه واحد برتر دانشگاه آزاد در کشور قرار گیریم، اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، مهمترین مؤسسه آموزشی غرب کشور و بزرگترین واحد آموزش عالی از نظر وسعت و سرانه فضاهای آموزشی، ورزشی و فرهنگی، تعداد دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی و مدارس وابسته به سازمان سما، بالاترین تعداد عضو هیأت علمی و پرسنل اداری و غیراداری به شمار میآید که در راستای تربیت نیروی متخصص مورد نیاز کشور و استان، تولید علم، حل مسائل استان و کشور و توسعه پایدار کشور به انجام پژوهشهای علمی متنوع، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی، برگزاری مراسم مختلف فرهنگی و ... میپردازد.
وی با اشاره به وجود 360 عضوهیأت علمی تمام وقت و800 عضو هیأت علمی حقالتدریس در این دانشگاه، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اراک 18 هزار دانشجو دارد که از این تعداد 11هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند.
نظامآبادی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در زمینه جذب هیأت علمی رتبه اول استان را دارد، اضافه کرد: در استان مرکزی باید مطابق برنامه پنج ساله ششم راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی 176 عضو هیأت علمی را تا پایان سال 96 جذب کنیم که از این تعداد 40 نفر سهم واحد اراک است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اشاره به جذب 7 عضو هیأت علمی در رشته داروسازی گفت: دو تفاهمنامه با واحد دارویی دانشگاه تهران و دانشگاه علومپزشکی اراک در زمینه تبادل اعضای هیأت علمی، تجهیزات، آزمایشگاهها و کارگاههای مورد نیاز این دانشگاه، همچنین تفاهمنامهای با شرکت داروسازی بهسا و داروخانههای شهر اراک در راستای بهینهسازی وضعیت داروسازی این دانشگاه منعقد کردهایم که با صدور مجوز رشته داروسازی تجهیزات و تعهدات را عملیاتی خواهیم کرد.
سید علی ابطحی، معاون علومپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هم با تاکید بر نقش تاثیرگذار و مهم این دانشگاه در بالا بردن کیفیت و ساختار شبکههای بهداشت و درمان در کشور گفت: آیندهپژوهی و آیندهنگری، یکی از رموز موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه پزشکی است.
وی با اشاره به اینکه در زمان دکتر میرزاده یک بازمهندسی در رشتههای علومپزشکی شکل گرفته است، افزود: مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی توانسته با فراهم کردن امکانات و زیرساختهای لازم و تعامل سازنده با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کشور خدمات شایستهای به جامعه ارائه دهد.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک عزم جدی مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی در راستای ایجاد تحول اساسی در زمینه پزشکی کشور را بینظیر و ستودنی ذکر و خاطرنشان کرد: ایجاد و راهاندازی رشتههای پزشکی و تزریق عضو هیأت علمی مجرب و مورد نیاز خود گواه بر این مساله مهم و حیاتی است.
وی با اعلام رضایتمندی خود از امکانات و تجهیزات موجود در دانشکده علوم پزشکی واحد اراک گفت: این دانشگاه توانسته با فراهم کردن امکانات و شرایط لازم، دانشجویان را از نظر علمی در سطح بالایی قرار دهد.
وی با بیان اینکه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای آموز شی را در رأس برنامههای خود قرار داده است، اظهار کرد : این دانشگاه در حوزه علوم پزشکی توسعه کمی را بعد از توسعه آموزشی مد نظر خود قرار میدهد، چراکه ارتقای آموزشی جزء اولویتهای ماست.
ابطحی با اشاره به اینکه دانشگاه باید ارتقای آموزشی و ارائه خدمات درمانی را مدنظر خود قرار دهد، گفت: این دانشگاه باید نیرویی را فارغالتحصیل کند که مورد نیاز و پاسخگوی نیازهای روز جامعه باشد و بتواند یک گره از مشکلات جامعه را رفع کند.
وی با اشاره به ضرورت جامع بودن آموزشها و بهروز بودن اعضای هیأت علمی وکامل بودن فیلد آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: توانمندسازی، مشارکت دانشجویان در برنامهریزی و ارزیابی مدیران و دانشجویان از استادان از جمله برنامههای این دانشگاه است.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ارتقای کیفیت پایان ندارد، اظهار کرد: این دانشگاه بهروز شدن بنیان علمی و اعضای هیأت علمی و عمل کردن به انضباط، مقررات، الزامات و قوانین وزارت بهداشت را سرلوحه فعالیت خود قرار خواهد داد.
ابطحی تعامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با استانداری، سازمانها و نهادهای دولتی و خصوصی استان مرکزی را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و از نگاه مثبت و توجه ویژه مسؤولان استان مرکزی و تعامل سازنده با دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی جهت ارتقای آموزش در حوزه علوم پزشکی قدردانی کرد.
در ادامه دکتر محمد عبدالهی، دبیر شورای بورد تخصصی رشته داروسازی نیز ضمن تحسین تلاشهای انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حوزه علومپزشکی، با بیان به اینکه سیاست دولت در زمینه سرمایهگذاری در بخش آموزشگاهها و دانشگاهها به اشباع رسیده است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک نمونه بارز و موفق از بخش خصوصی است که فعالیت خود را با شهریه دانشجویان و استادان پارهوقت آغاز کرد.
عبدالهی با بیان اینکه گسترشی که در دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده، فراتر از تعریف و واقعیت است، افزود: باید برنامههای این دانشگاه را شناسایی کرده و در کشور بسط دهیم؛ چراکه این دانشگاه میتواند در برخی زمینهها به کمک بخش دولتی بیاید و حتی جایگزین این بخش شود.
وی وضعیت فیزیکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک را بسیار مناسب و درحال پیشرفت ذکر و خاطرنشان کرد: نگرانی کوچکی که در زمینه کمبود نیرو در زمینه اعضای هیأت علمی در این دانشگاه وجود دارد، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی قابل رفع است.
عبدالهی با بیان اینکه برخی از آزمایشگاههای این دانشگاه درحال بازسازی و برخی با 80 درصد پیشرفت فیزیکی درحال تکمیل شدن هستند، یادآورشد: پیشرفت این دانشگاه در ایجاد رشتههای آموزشی، مهارتهای بالینی و مراکز EDO قابل ستایش است.
وی با بیان اینکه برخی از کشورها به دنبال الگو گرفتن از دانشگاه آزاد اسلامی هستند، گفت: بسیاری از کشورها به دنبال ایجاد دانشگاه خصوصی هستند که خودگردان باشد.
دبیر شورای بورد تخصصی رشته داروسازی با اشاره به ارتباط دانشگاه و جامعه در سایر کشورها یادآورشد: دانشگاه میتواند مشکلات جامعه و صنعت را حل کند، بنابراین برای رفع مشکل آلودگی زیستمحیطی اراک میتوان از پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی اراک بهره برد.
انتهای پیام
نظرات