• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95061509815

دکتر فرهادی خبر داد

برگزاری دوره‌های مشترک بین‌المللی از اولویت‌های وزارت علوم

برگزاری دوره‌های مشترک بین‌المللی از اولویت‌های وزارت علوم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری دوره‌های مشترک بین‌المللی در مقطع دکتری را از اولویتها و برنامه‌های وزارت علوم عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد فرهادی با اشاره به وجود حدود 2800 موسسه آموزش عالی و دانشگاه و بیش از 76 هزار هیات علمی فعال درکشور ، ظرفیت دانشگاهی کشور را درخور توجه دانست و گفت: در حال حاضر سرانه محققان ما افزایش یافته است و ما باید سهم خودمان را در ارتباط با علم و فناوری در منطقه و بین الملل کسب کنیم.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۴۸۵ نفر از اساتید از کشورهای خارجی به کشور ما آمدند و در ۵ ماه اول امسال نسبت به زمان مشابه آن در سال گذشته، در این زمینه رشد ۲۵ درصدی داشته‌ایم.

وزیر علوم با بیان اینکه برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک یکی از اولویت‌های وزارت علوم است، افزود: برگزاری سه دوره مشترک با کره‌جنوبی و دو کشور اروپایی نهایی شده است.

فرهادی در ادامه به برنامه های ستاد اقتصاد مقاومتی اشاره و خاطر نشان کرد: چهار  برنامه از طرف وزارت علوم در این ستاد تصویب شده است که یکی از این برنامه‌ها به این مساله اختصاص دارد که تعدادی از دانشگاه‌های کشور باید به تراز بین‌المللی دست یابند.

وزیر علوم با بیان اینکه چین و روسیه از کشورهای هدف همکاری‌های بین‌المللی علمی هستند، خاطرنشان کرد: کشور های اروپایی نیز علاقه‌مند همکاری با ایران هستند و ۱۴۱ پروژه تحقیقاتی بین اساتید ایرانی و اروپایی امضا شده است که مورد حمایت هردو طرف واقع شده و تعداد آن‌ها باید افزایش یابد، همچنین با اتحادیه اروپا سه پروژه بالای میلیون یورویی منعقد شده و فعالیت‌های آن آغاز شده است.

وزیر علوم ادامه داد: کشور روسیه 12 دانشگاه خود را برای همکاری‌های بین‌المللی در سطح دنیا آماده می‌کند و از دانشگاه گیلان 25 نفر برای یادگیری زبان روسی به روسیه و 25 نفر از روسیه به ایران برای یادگیری زبان فارسی اعزام شده‌اند.

دکتر فرهادی افزود: 141 پروژه تحقیقاتی بین اساتید ایران و اساتید اروپایی امضا شده است که موضوعات این پروژه‌ها شامل مدیریت آب، محیط زیست، بیوتکنولوژی، زمین‌گرمایی و... است.

وزیر علوم با بیان اینکه اجرای تفاهم‌نامه‌ها مهمتر از تعدد آنهاست، بر لزوم اجرای تفاهمنامه‌های منعقد شده تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۵:۵۱

جناب وزیر در مرحله اول شما بایستی مشکلات اولیه اعضای هئیت علمی را حل بفرمایید تا این افراد بتوانند به مملکتشان با توجه به در خواست های شما خدمت کنند به عنوان مثال دانشگاه ارومیه حق التدریسی ما را بعد از کار کردن یا نمی دهد و یا کم می دهد از طرفی حقوق هایی که به اعضای هئیت علمی داده می شود با توجه به شرایط مملکت خیلی ناچیز بوده و در نتیجه اجبارا این افراد در دانشگاه های دیگر کار می کنند