• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403120201193
  • خبرنگار : 50663

وزیر علوم:

فرهنگ کارمندی را باید به فرهنگ کارآفرینی تبدیل کنیم

فرهنگ کارمندی را باید به فرهنگ کارآفرینی تبدیل کنیم

ایسنا/خراسان رضوی وزیر علوم، فناوری و تحقیقات گفت: باید فرهنگ کارمندی را به فرهنگ کارآفرینی تبدیل کنیم؛ فارغ‌التحصیل ما معطل اداره و سازمان نباید باشد، بلکه باید فناور و کارآفرین باشد. در جهت این امر باید تغییراتی در آموزش دهیم که از تسهیلات مهم‌تر است.

حسین سیمایی‌صراف در حاشیه نشست زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان خراسان رضوی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارک علم و فناوری خراسان‌رضوی از بهترین پارک‌های کشور است. شرکت‌های زیادی در اینجا مستقر هستند، در مجموع ۱۴۰ هزار فناور در شرکت‌های دانش‌بنیان کشور مشغول به کار هستند و افزایش آن تا ۵۰۰ هزار نفر را هدف‌گذاری کردیم. افراد در پارک علم و فناوری یک سری مشکلات قانونی را مطرح کردند.

وی با اشاره به این‌که از وضع اولیه قانون ۲۰ سال می‌گذرد و نیاز به اصلاحات قانونی وجود دارد، بیان کرد: برخی افراد با مشکلات اداری روبه‌رو هستند که باید آن را تسهیل کنیم. شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌ها تجلی پیوند دانشگاه و جامعه هستند، خروجی دانشگاه و تولید ثروت در پارک‌های علم و فناوری صورت می‌گیرد. 

وزیر علوم، فناوری و تحقیقات با بیان این‌که فرهنگ کارمندی را باید به فرهنگ کارآفرینی تبدیل کنیم، ادامه داد: فارغ‌التحصیل ما معطل اداره و سازمان نباید باشد، بلکه باید فناور و کارآفرین باشد. در جهت این امر باید تغییراتی در آموزش دهیم که از تسهیلات مهم‌تر است. در شورای برنامه‌ریزی دنبال تغییر واحدهای آموزشی به سمت واحدهای کارآمد در صنعت و کشاورزی هستیم. فناوران و شرکت‌ها نیاز به حمایت دارند که حمایت ما در تهیه زیرساخت است. 

سیمایی‌صراف ادامه داد: تهیه نرم‌افزار با فناور و سخت‌افزار با ما است. امیدواریم و به کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس اعتماد داریم تا بتوانیم زیرساخت‌ها را از نظر کمی و کیفی توسعه دهیم. 

وی در رابطه با امنیت معابر منتهی دانشگاه فردوسی اظهار کرد: نامه‌ای به وزیر کشور و روسای دانشگاه‌ها داده و گفته شد نظیر هماهنگی که در تهران در حال انجام است، تمام روسای دانشگاه‌ها باید انجام دهند. موضوع کمک‌کننده دیگر این است که بیمه لپ‌تاپ و تلفن همراه را متقبل شدیم که بیمه سیال خواهد بود. فرضا ۵۰ هزار گوشی و لپ‌تاپ بیمه می‌کنیم که اگر دانشجو در معرض خطراتی قرار گرفت، نگران ارزش مالی آن نباشد، البته که دانشجویان ما بیشتر نگران اطلاعات خود هستند. عزیزی که از دست رفت تمام محصول او همان لب تاپ بود. تامین روشنایی، افزایش گشت و استقرار کانکس پلیس به تامین امنیت بیشتر کمک خواهد کرد.

وزیر علوم، فناوری و تحقیقات افزود: یک پایه مدیریت هوشمند شهر افزایش دوربین است. در کشورهای مترقی قدم به قدم کنترل خواهید شد و نیاز به حضور فیزیکی پلیس نیست. 

سیمایی‌صراف با تشکر از کمیسیون آموزش گفت: روایت‌های کمیسیون به آدم دلگرمی می‌دهد و مشوقی برای ما است. از حمایت و همدلی افراد کمیسیون تشکر لازم را انجام می‌دهم و بهترین دوره همکاری بنده با کمیسیون است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۶:۴۳

بنظر من برای تبدیل شدن کارمند به کارآفرین باید ساعات کاری به نصف کاهش یابد. و نیم دیگر آن به آمورش اشتغالزایی و کار آفرینی و شغل دوم منجر شود .