• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95061509752

معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه مطرح کرد

حمایت وزارت امور خارجه از فعالیت‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم

حمایت وزارت امور خارجه از فعالیت‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم

معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه با اشاره به ظرفیت‌های علمی دانشگاهی کشور و لزوم تعامل با سایر کشورها برای پیشرفت‌های علمی گفت: وزارت امور خارجه از فعالیت‌های بین‌المللی که وزارت علوم برای پیشرفت علمی کشور آن‌ها را لازم می‌داند، حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، مجید تخت‌روانچی در نهمین نشست معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری منتخب که صبح امروز در وزارت علوم برگزار شد، اظهار کرد: پس از توافق هسته‌ای و با درایت رهبری و مسؤولین و پایان چندین ساله تحریم‌های ظالمانه علیه ایران زمینه همکاری علمی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی معتبر جهان فراهم شده است.

وی در ادامه با اشاره به دانش هسته‌ای خاطرنشان کرد: دانشمندان کشور در سطح بین‌المللی شناخته شده هستند و در بحث هسته‌ای ایران ثابت کرد که می‌تواند در مقابل فشار جهانی بایستد، بدون اینکه درجا بزند و بر روی حرف عادلانه خود پافشاری کند، به طوری که شورای امنیت، سازمان ملل و کشورهای قدرتمندی که سال‌ها تلاش می‌کردند بگویند برنامه هسته‌ای ایران، تهدید بین‌المللی است، گفتند باید در این زمینه با ایران همکاری شود.

تخت‌روانچی با اشاره به سندی که در سفر فدریکا موگرینی، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تهران جهت همکاری‌های آموزشی و پژوهشی تصویب شده است، گفت: دنیا بر روی توانایی علمی ایران حساب باز کرده است. همچنین در سفری که روحانی، رییس جمهوری اسلامی ایران به فرانسه داشت، اولاند، رییس جمهوری فرانسه اعلام کرده بود که ما علاقه‌مند به همکاری علمی و دانشگاهی با ایران هستیم و با ظرفیتی که در جامعه علمی کشور ما وجود دارد، این بستر فراهم است و در دوران پسابرجام بستر بیشتری فراهم شده است که باید از آن استفاده شود.

وی در ادامه با اشاره به تفاهم‌نامه‌های علمی منعقد شده با کشورهای اروپایی و دیگر کشورها تصریح کرد: باید سعی کنیم در این تفاهم‌نامه‌ها به سمتی حرکت کنیم که دردی از کشور را حل کنیم.

معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه با تاکید بر اهمیت بحث جهانی‌سازی افزود: خوشبختانه با کشورهای مختلف اروپایی یادداشت تفاهم همکاری امضا شده و این همکاری‌ها شامل تبادل دانشجو، برگزاری کنفرانس‌های علمی و تنظیم دوره‌های مشترک مقطع دکترا می‌شود.

تخت‌روانچی در مورد اهمیت آموزش زبان فارسی در فعالیت‌های بین‌المللی تصریح کرد: در حال حاضر در خارج از کشور برای برگزاری کرسی‌های آموزش زبان فارسی علاقه بیشتری به وجود آمده و ما برای تاسیس مراکز آموزش زبان فارسی در مناطقی که وجود ندارد و تقویت مراکز موجود، تلاش می‌کنیم.

وی در پایان با بیان اینکه وزارت امور خارجه  آمادگی خود را برای هرگونه همکاری با وزارت علوم اعلام می‌کند، خاطرنشان کرد: البته وزارت امور خارجه در امور تخصصی وزارت علوم دخالتی نکرده و بیشتر نقش هماهنگی را برای وزارت علوم انجام خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۲:۴۱

وزارت علوم قبل از هر چیز تکلیفش را با خودش معلوم کند! عضو هیأت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی هستم و چندین طرح بین المللی را تعریف و برای جذب قریب به دو و نیم میلیون دلار طرح بین المللی ظرفیت سازی کرده ام! رییس پژوهشگاه به دلایل کاملاً واهی مانع انجام پروژه و ارتباطات بین المللی شده و حتی موجبات رسوایی آن را فراهم آورده است. علی رغم این که وزارت علوم به اشتباه خودش در مورد انتصاب ایشان به ریاست پژوهشگاه واقف است ولی به جای رفع مشکل، ترجیح می دهد بر آن چشم پوشی نماید و به اصطلاح اوضاع را آرام نگاه دارد! رفتار رییس ناآگاه پژوهشگاه باعث شده که حتی اعضای هیأت علمی نخبه ای که پیش از وی از خارج کشور به مجموعه دعوت شده بودند، عطای پژوهشگاه را به لقای آن بخشیده و فرار را بر قرار ترجیح دهند!