وی افزود: آموزش روستائیان، بازاریابی، تکمیل فرآیند تولید و افزایش سهم کشاورزی از بازار فروش، هدایت پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ایجاد یک مرکز نمونه گردشگری در حوزه گیاهان دارویی بومی از اهداف ایجاد این دهکده است.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی باید مردمی و دانشبنیان باشد، اظهار کرد: دانشبنیان به این معناست که علم و عمل به درستی به هم آمیخته شوند.
صادقی بیان کرد: در بحث گیاهان دارویی استان باید به دنبال علمی و بروز کردن اطلاعات کشاورزان، بازاریابی موفق، بهره برداری بهینه از گیاهان دارویی و حذف واسطهها باشیم.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی استان به دنبال معرفی گیاهان دارویی بعنوان قطب تولید است، ادامه داد: احداث این دهکده نیازمند حمایت جدی مسؤولان است چرا که به تنهایی و عدم کمک دیگر سازمانها سرعت تحقق موضوع کند خواهد شد.
صادقی استفاده از پایاننامه دانشجویان ارشد و دکتری در خصوص گیاهان دارویی را ضروری دانست و گفت: یکی از موضوعاتی که به صورت ویژه میتواند اشتغال ایجاد کند، بحث گیاهان دارویی است.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه این پروژه نیازمند 10میلیارد تومان اعتبار است، یادآور شد: با برنامهریزیهای صورت گرفته این پروژه ظرف مدت 4 سال تحقق پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات