جمشید خیرآبادی در گفتوگو با ایسنا، درباره خداحافظیاش از سرمربیگری تیم ملی کشتی فرنگی آذربایجان اظهار کرد: قرارداد من با تیم ملی کشتی فرنگی آذربایجان چهار ساله بود و امروز (سه شنبه) به پایان میرسد. خانوادهام و وسایل زندگی را یک ماه پیش به ایران فرستادم و به آذربایجانیها هم پیش از این اعلام کردم اگر 5 طلا هم در المپیک بگیریم و یا دست خالی هم باشیم دیگر در این تیم نمیمانم چون قراردادم تمام شده و بنا به دلایل مختلف دیگر دوست ندارم قراردادم را تمدید کنم.
وی افزود: چند پیشنهاد خوب دارم. باید به آنها فکر کنم. برایم مهم این است که به جایی بروم که بتوانم مثمرثمر باشم و این موضوع بیشتر از بحث عنوان و مسائل مالی برایم اهمیت دارد. من دوست دارم در فضایی جدید و برای رشد کشتی در جای دیگر کار کنم و 4 سال فعالیت در آذربایجان دیگر برایم بس است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این تصمیمش قطعی است یا خیر، گفت: قطعا! دیگر 100 درصد در آذربایجان به کارم ادامه نمیدهم. حتی مسئولان آذربایجان دیشب چندین بار برای آخرین مرتبه با من مذاکره کردند که از تصمیم منصرف شوم اما به هیچ وجه قبول نکردم.
خیرآبادی در پاسخ به این سوال که آیا از ایران پیشنهاد دارد یا خیر، گفت: تا این لحظه از ایران پیشنهادی نداشتم و هیچ کس با من صحبتی انجام نداده است. اما چند رئیس فدراسیون کشورهای اروپایی به خاطر اینکه میدانستند قراردادم تمام شده پیشنهادهای بسیار خوبی به من ارائه کردند و قرار است بعد از المپیک پیشنهاداتم را بررسی کنم و تصمیم قطعی را بگیرم.
مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی ایران درباره دلایل ترک آذربایجان گفت: ذات کار من این طور است. اصلا ربطی به مسائل مالی ندارد آنها برای یک سال به اندازه هزار سال به من پول دادهاند. به جایی رسیدهام که اصلا مسائل مالی برایم مهم نیست. برای من سیر تکامل و پیشرفت بیشتر مهم است. دوست دارم به جای دیگر بروم تا کشتی آنها را مثل آذربایجان بالا بیاورم. در جهانی دوم شدیم و در بازیهای اروپایی دو طلا، دو نقره و دو برنز گرفتیم و بهترین تیم ورزشی شدیم. در جامجهانی برای نخستین بار موفق به کسب عنوان قهرمانی شدیم و در مجموع موفق شدم کشتی آذربایجان را از نابودی کامل به وضعیت بسیار خوبی برسانم.
وی درباره عملکرد صباح شریعتی کشتی گیر ایرانی تیم آذربایجان و کسب مدال برنز در سنگین وزن المپیک برای این کشور گفت: دیشب مردم عزیز شهر سنندج تا صبح نخوابیدند چرا که اولین مدال کردستان در المپیک به دست آمد. او ورزشکاری فوقالعاده زحمتکش و اخلاقمدار است. من به عنوان مربی از بچگی با او بودم و فوقالعاده از اخلاق او رضایت دارم و او را فردی زحمتکش میدانم. او چهار سال کشتی را رها کرده بود و دنبال درسش رفته بود تا اینکه لیسانس گرفت بعد کارگری میکرد و همیشه درستی و صداقت داشت. من هم وقتی دیدم کشتی نمیگیرد و آذربایجان هم سنگینوزن ندارد با او تماس گرفتم و گفتم بیا باز هم خودت را ثابت کن. او هم با جان و دل آمد و ابتدا در مسابقات اروپایی به مدال نقره رسید و امسال هم به حقش در المپیک دست یافت و با شایستگی به مدال برنز دست یافت.
وی درباره حمایتهای آذربایجان از کشتیگیران این کشور گفت: اصلا میزان حمایتها در کشور آذربایجان با ایران قابل مقایسه نیست. آنها 500 هزار دلار به طلاییهای المپیک میدهند و 15 درصد این مبلغ را به مربی اول و 10 درصد را به مربی دوم میدهند همچنین علاوه بر این ها 25 درصد هم به مربی شخصی مدال آوران المپیکی میدهند. جدا از این مبالغ همچنین به همین میزان از سوی کمیته ملی المپیک ، وزارت ورزش و رئیسجمهور آذربایجان به مدال آوران المپیکی اهدا میشود. اما ما در المپیک قبلی برای ایران سه مدال طلا آوردیم که فقط 20 سکه گرفتم اما فقط در جام جهانی آذربایجان را برای نخستین بار قهرمان کردم و 250 هزار دلار جایزه به همه نفرات اهدا شد.
دستیار بنا در المپیک 2012 افزود: اعتقادی که داشتم و به خود بنا در المپیک 2012 لندن هم گفتم این بود که ما دیگر با 3 طلای المپیک به اوج رسیدیم و از این بعد در سرازیری قرار می گیریم. باید بعد از المپیک افراد دیگری با نگاه و ایده نو بیایند و افراد دیگری که تربیت شده اند امور را به دست گیرند.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی آذربایجان در پاسخ به این سوال که آیا نتایج کشتیگیران آذربایجان در المپیک ریو باعث رضایت او شده است یا خیر، گفت: نه، به آن چیزی که میخواستم نرسیدم دلیلش هم خیلی واضح است چرا که 70 روز قبل از مسابقات سامان طهماسی دچار پارگی نوع 2 از ناحیه عضلات همسترینگ شد و یک هفته در بیمارستان بستری و 40 روز با عصا راه میرفت. او فقط یک ماه تمرین روی تشک داشت و حتی نتوانست 50 درصد تواناییهایش را در المپیک نشان بدهد. او در جهانی لاسوگاس عملکرد خوبی داشت اما در این مسابقات نتوانست نمایش قابل قبولی داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات