به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، حیدری خلیلی معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی، هدف از تشکیل جلسه را تقویت همبستگی بین دستاندرکاران و تعامل آنها با مدیران سینمایی برای پیشبرد هدفهای تعیین شده و صیانت از منافع مشترک دانست.
وی با ذکر این نکته که مدیران واحدهای تولید و اجاره تجهیزات و لوازم به رغم اهمیت جایگاه شان در سپهر سینمای ایران هنوز موفق به تاسیس انجمن صنفی نشدهاند، یادآور شد به موجب سیاستهای اتخاذ شده موسسات وابسته به سازمان سینمایی مدتهاست با کنارهگیری از خدماتی نظیر اجاره تجهیزات، فضا را برای فعالیت آزادانه بخش خصوصی مساعد کردهاند و دور نخواهد بود که با تمرکز کلیه خدمات اجاره تجهیزات در مراکز مجاز، ساماندهی مطلوب مراکز یاد شده و صیانت شغلی سرمایهگذاران در این بخش را شاهد باشیم.
حیدری خلیلی با تاکید بر اینکه ایجاد تشکل صنفی بطور قطع پیروی اعضا از قواعد و مناسبات و اخلاق حرفهای را الزامی خواهد کرد، تسریع در این زمینه را خواستار شد.
بنا بر این گزارش، در ادامه جلسه، مهندس «فیروز فر» مدیر عامل واحد صنعتی «پیروز گستر» سازنده انواع تجهیزات حرکتی سینما به انتقاد از برخورد بعضی از تهیهکنندگان سینما با مراکز اجاره تجهیزات و بد حسابی آنها پرداخت و گفت، نبود تشکل صنفی به عدم وحدت رویه مدیران در برخورد با مشتریان و خدمات گیرندگان منجر شده و تمکین آنها در برابر پارهای از درخواستهای نامعقول امانت گیرندگان را به دنبال داشته است.
همچنین« بشیر زاده» با تایید بیتوجهی برخی از فیلمسازان به ارزش سرمایه و کیفیت متنوع خدمات رسانی در مراکز اجاره تجهیزات و لوازم سینمایی، به انباشت سرمایه در بعضی از اقلام و کمبود تجهیزات در سایر عرصههای مورد نیاز اشاره کرد.
در ادامه«شهابی» هزینههای سنگین در واردات تجهیزات پیشرفته به داخل کشور و وجود موانع تعرفهای را عاملی برای جلوگیری از توسعه مراکز برشمرد.
«احسانی» ناآشنایی عوامل فنی با تجهیزات مدرن دیجیتالی را نشانگر عمق بیاطلاعی آنها از دانشهای مرتبط و تنوع تجهیزات دانست.
وی عدول بعضی از مدیران همکار از تعرفههای رایج و ارائه خدمات به «زیر قیمت» را مورد انتقاد قرار داد.
به موجب این گزارش «طهمورث» در پاسخ به انتقادات مطرح شده، حضور فعالانه در بازار به اقتضای شرایط و شناور کردن نرخ خدمات را «رمز بقا و ماندگاری» دانست.
وی ضمن مقایسه وسعت و حجم تجهیزات در مراکز اجاره تجهیزات و لوازم در ایران و ترکیه، تلاش بیشتر برای جبران عقب ماندگیها را ضروری برشمرد و خواستار آیندهنگری و مشی توسعه طلبانه از سوی همکارانش شد. این مدیر حمایت از تهیهکنندگان فیلم کوتاه را یکی از وظایف و افتخارات مرکز خود دانست.
این گزارش می افزاید، در ادامه «پارسا» نکاتی از جمله ورود سایر نهادها به خرید و اجاره تجهیزات، واردات تجهیزات بدون امکان سنجی، مسائل مالیاتی و نرخ محاسبه برق مصرفی، بد حسابی تهیه کنندگان تلویزیونی و سرمایهگذاری آنها برای راه اندازی مراکز رنتال را گوشزد کردند.
«محمد حسین فرج» مدیر کل دفتر توسعه فناوری سینمایی با استقبال از ایدههای مطرح شده از سوی حاضران، آمادگی تشکیلات متبوع خود را برای رسیدگی و چاره اندیشی جهت حل تدریجی مشکلات اعلام نمود و خواستار تشکیل کار گروهی با حضور جمعی از نمایندگان مدیران مراکز رنتال شد.
در پایان نشست معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی با اظهار امیدواری از سرمایه گذاری انجام شده توسط بخش خصوصی در حوزه تامین و اجاره تجهیزات سینمایی،بار دیگر مدیران مراکز تولید و اجاره را به همگرایی صنفی حول یک تشکل رسمی دعوت نمود و نحوه رسمیت بخشیدن به صنوف خانه سینما را الگویی برای تحقق این امر برشمرد.
وی ایجاد تشکل برای پیشبرد اهداف حرفهای و صنفی مراکز ارائه کننده خدمات اجاره تجهیزات سینمایی را راهکاری جهت توسعه کمی و کیفی فعالیتهای این بخش دانست و افزود: معتقدیم با حمایت تهیه کنندگان سینمای ایران و تمرکز خدمات سینمایی در مراکز مجاز ، زیرساختهای فنی و تجهیزاتی سینمای ایران با سرمایهگذاری بخش خصوصی توسعه خواهد یافت.
انتهای پیام
نظرات