• سه‌شنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۸:۰۴
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 95022818013
  • خبرنگار : 71461

نتایج رسمی مسابقات بین‌المللی قرآن اعلام شد

از سوی هیات داوران نتایج سی وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن در رشته‌های حفظ کل و قرائت اعلام شد.

از سوی هیات داوران نتایج سی وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن در رشته‌های حفظ کل و قرائت اعلام شد.

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آیین اختتامیه سی وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از ساعاتی پیش با مداحی یکی از مداحان اهل بیت(ع) و تلاوت آیانی از قرآن کریم توسط سیدجواد کاشفی آغاز شد.

در این مراسم شخصیت‌های لشگری و کشوری و همچنین شرکت کنندگان این دوره از مسابقات حضور داشتند. گروه تواشیح و مدیحه سرایی اهل بیت(ع) نیز در آیین اختتامیه این دوره از مسابقات به ارائه برنامه پرداختند.

به گزارش ایسنا، هیات داوران سی وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران نتایج نهایی مسابقات در رشته حفظ کل و قرائت اعلام کرد که در این دوره از مسابقات نیز شرکت کنندگانی از ایران نیز توانستند عناوین برتر مسابقات را از آن خود کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، اسامی نفرات در رشته حفظ کل قرآن کریم به ترتیب از نفر اول تا پنجم به شرح ذیل است:

در رشته حفظ کل

- مجتبی فردفانی از ایران

- عبدالعزیز احمد از مصر

- محمدعلی عبدالله از استرالیا

- خالد سنکری از ساحل عاج

- محمد طاها حسن از نیجریه

اسامی نفرات برتر در رشته قرائت قرآن به ترتیب از نفر اول تا پنجم به شرح ذیل است:

- حامد ولیزاده از ایران

- محمد جاوید اکبری از افغانستان

- بحرالدین سعید از اندونزی

- سیدعباس علی از آلمان

- مصطفی علی از هلند

در رشته حفظ کل روشندلان

- عبدالغفور جوهرچی از ایران

- آهمت ساریکایا از ترکیه

- صابرین محمد زعیبی از تونس

گفتنی است این دوره از مسابقات از روز پنجشنبه با رقابت حافظان و قاریان 75 کشور جهان در مصلی امام خمینی آغاز شد. از جمله برنامه های این دوره از مسابقات حضور خانواده های شهدای قرآنی و همچنین برپایی همایش تجلیل از فعال قرآنی بوده است. شعار این دوره از مسابقات «یک امت یک کتاب» بود. همچنین برای هر روزی از مسابقات از سوی ستاد برگزاری این دوره از مسابقات یک نامی در جهت بهره بیشتر از مسابقات در نظر گرفته شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha